Ruimte te huur bij creatieve broedplaats Station Zuidwest

 Station Zuidwest | Lucien Splinter
 Haarlem

Bij Station Zuidwest zijn drie open, lichte ruimtes te huur voor workshops, lessen, bijeenkomsten, muziek- en theateruitvoeringen, flexwerk e.d. Beschikbaar voor deelverhuur zijn:

  • Een zaal van ca. 100 m2 voor het geven van bijvoorbeeld yoga- en andere groepslessen, workshops en bijeenkomsten. Een podium, geluidsinstallatie en beamer zijn beschikbaar. Er kunnen op aanvraag ca. 50 stoelen geplaatst worden voor publiek. Er staan enkele verrijdbare (werk)tafels en er is een loungehoek.
  • Twee ruimtes van ca. 25 m2 voor één-op-één sessies, flexwerk, begeleiding of kleine groepjes. In een hiervan staat een lange, gezamelijke bureautafel met stoelen, de ander heeft een informeel huiskamerkarakter. 

De zaal is afgescheiden door een geluidwerende glaswand. De andere ruimtes zijn deels gescheiden door een halve wand. Verder is er een aparte keukenruimte.

Kijk bij de foto´s voor een impressie. Er zijn nog verschillende dagdelen beschikbaar. Maak vrijblijvend een afspraak met Lucien Splinter (0636092566) of Tim Broersen (0628655952).

Over Lucien Splinter

Station Zuidwest is een fijne, creatieve en inclusieve werkplek waar o.a. veel wordt gedaan aan passend werk zoeken voor vluchtelingen, naast het geven van creatieve, educatieve lessen en workshops voor en door buurtbewoners en anderen. Als broedplaats verwelkomen we nieuwe initiatieven! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding