Transformerende en helende sessies voor vrouwen, vrouwen coaching, vrouwengroepen, vrouwengroep

 Machteld de Goede - De HeelVrouw | Machteld de Goede
 Haarlem

Transformerende en helende ontmoetingen met onderzoek naar eigen potentieel en mogelijk belemmerende factoren. Diverse werkvormen kunnen worden ingezet voor het verkrijgen van inzicht, heling, persoonlijke groei & ontwikkeling.

In de vorm van individuele sessies, workshops en vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding" is het mogelijk op verschillende  niveaus met thema's aan de slag te gaan. 

Individuele sessies geven de mogelijkheid om echt de diepte in te gaan en  te komen tot trransformatie. Groepswerk in onderzoekende vorm geeft de mogelijkheid om persoonlijke stukken aan te gaan en om van elkaar te leren, wat zeer verruimend kan werken in de beeldvroming. Groepswerk in verbindende vorm biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe krachtig wij samen kunnen zijn. 

Thema's waarvoor ik je uitnodig tot onderzoek zijn:

  • Wie ben jij als mens? 
  • Hoe sta jij in het leven? 
  • Welke invloeden komen voort uit patronen van de vrouwelijke en mannelijke voorouderlijnen in de familie?
  • In hoeverre word jij beïnvloed door conditioneringen uit de samenleving?
  • Welke (oude) wonden belemmeren je en mogen geheeld worden?
  • Hoe zou het zijn om te leven vanuit je hart?
  • Hoe zou het zijn om je meer verbonden te voelen met je ziel?
  • Welke krachtbronnen heb jij in je?
  • Hoe herken je als vrouw je potentieel en hoe kun je dit vrij laten stromen? 
  • Hoe kunnen wij als vrouwen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor aardse processen en universele groei

Voor meer info zie website

Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een gezin en omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Na 13 jaar Vrije School en ervaringen in buitenland, startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. De aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek echter sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1994 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee hoogsensitieve kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject, Lifecoaching, Hypnose & regressie, ingewijd als Reiki Master, Familie & oranisatie opstellingen aangevuld met vakliteratuur.

Met de scholing en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik me nu vol overgave inzetten als "HeelVrouw" in individuele sessies,  tijdens verdiepende evenementen en de vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding".

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding