Wandelcoaching voor vrouwen in de Kennemerduinen

 Wandelcoach Carine | Carine Neefjes
 Haarlem

Loop jij ook wel eens vast in je werk of privéleven? En ben jij een vrouw tussen de 30-60 jaar die het prettig vindt om daarover te sparren? Als wandelcoach loop ik graag een stukje met je mee. Letterlijk en figuurlijk.

​Mijn praktijkruimte is de Kennemerduinen, gelegen tussen Haarlem en Bloemendaal aan Zee. Ik merk dat juist door te wandelen in de natuur, en niet binnen op twee stoelen tegenover elkaar te zitten, er ruimte ontstaat in het gesprek.  Het gesprek met jezelf en met mij. 

Onderweg komen we hobbels tegen. Ik sta je bij om die zelf uit de weg te ruimen. Bijvoorbeeld door het stellen van de juiste vragen. Mijn andere carrière als expert op het gebied van communicatie helpt me daarbij. 

Op een empathische, positieve, maar vooral doelgerichte manier help ik jou om de juiste stappen te zetten! Als jij weer voelt wat belangrijk voor je is, ga jij weer stevig in je schoenen staan, zodat je gesteund en gesterkt je eigen weg kan volgen.

Over Carine Neefjes

Ik ben Carine, 57 jaar, getrouwd en moeder van twee geadopteerde kinderen, Romeo (20) uit Zuid-Afrika en Isabel (17) uit Nigeria.

Al 35 jaar ben ik expert op het gebied van communicatie en vooral het persoonlijke verhaal van mensen interesseert mij. Ik heb gewerkt als journalist en als hoofd-communicatie; sinds een half jaar ben ik hr-manager en coach ik o.a. mensen met een psychische kwetsbaarheid tijdens hun re-integratieproces.

  • Vorig jaar heb ik mijn opleiding als wandelcoach afgerond bij Wandelcoaching Nederland. Deze opleiding is erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).​

Ik geloof in de kracht van mijn klanten. Wat is je drijfveer? Waar kom jij je bed voor uit? Als jij voelt wat belangrijk voor je is en doet waar je goed in bent, ga jij weer stevig in je schoenen staan. Dat geldt ook voor mezelf.

Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk voor mij. Als ik mij veilig en vertrouwd voel, sla ik mijn vleugels uit en stap de wijde wereld in. Dat gevoel gun ik jou ook!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding