TRED wandelcoaching; Wat jouw manier van lopen ook is, samen vinden we de juiste tred

 TRED wandelcoaching | Martine van den Bosch
 Haarlem

Wandelcoaching vindt buiten in de natuur plaats. Geen kleine kamertjes maar ruimte en uitzicht. Deze vorm van coaching biedt meer vrijheid en een creatievere manier van kijken naar knelpunten.

Bij het coachen maak ik onder andere gebruik van de TriA® methode. Deze methode helpt je in kaart brengen wat de gewenste situatie is, wat de situatie nu is en hoe we van A naar B kunnen gaan.

Aan het coachen in de natuur kleven een hoop voordelen:

 • buiten ervaar je ruimte. Je kunt verder kijken
 • je bent even in een andere omgeving en daardoor kun je op een andere manier naar je problemen kijken
 • alle zintuigen worden geprikkeld
 • bewegen stimuleert de hersenactiviteit
 • je hoeft elkaar niet aan te kijken
 • bewegen is gezond, het zorgt voor de aanmaak van serotine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’
 • de beelden en symboliek van de natuur helpen je om problemen te duiden

Met welke vraagstukken kun je bij TRED terecht?

 • burn-out en stress
 • loopbaan, werk
 • relaties; gezin, familie, vrienden
 • zingeving
 • grenzen leren aangeven
 • patronen doorbreken
 • je wilt weer de baas zijn over je eigen leven
 • persoonlijke ontwikkeling

Wil je eens kijken of het wat voor jou is? Kom dan gratis kennismaken en maak vervolgens gebruik van mijn 1+1 gratis aanbod. Geldig t/m januari 2024.

Over Martine van den Bosch

Ik ben Martine, 42 jaar en moeder van 2 kinderen (8 en 10 jaar oud)

Ik heb jaren in het Basisonderwijs gewerkt. Nadat ik terug kwam van zwangerschapsverlof van mijn tweede kind raakte ik in een burn-out. Al jaren nam ik te veel hooi op mijn vork. Vervolgens kostte het ook jaren om mijn leven weer op de rit te krijgen.

Van de huisarts en de psycholoog kreeg ik te horen dat ik moest gaan wandelen en dat ben ik ook gaan doen. Eerst kleine blokjes om en later steeds vaker en verder. Het wandelen heeft mij geholpen om alles op een rijtje te krijgen en om weer in actie te komen. Ik vond dit zo'n mooie ervaring dat ik dit ook graag aan anderen wil doorgeven. Zo kwam ik terecht bij de opleiding tot wandelcoach, de opleiding die ik heb gevolgd is erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Eind december 2022 behaalde ik mijn diploma en nu begeleid ik andere op weg naar een gezond(er) en stabiel(er) leven.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding