Wandelcoaching bij rouw en verlies

 Praktijk Rouw van Jou | Trudy Satink
 Haarlem

"Het is niet alleen het verlies. Het lijkt alsof ik ineens in een andere wereld leef. Alles is anders."

Heb jij een ingrijpend verlies meegemaakt en zoek je naar houvast bij jouw rouwproces?

Bij een rouwproces horen gevoelens van eenzaamheid, onrust in je hoofd en in je lijf, geen energie hebben om dagelijkse dingen  op te pakken en niet meer kunnen genieten van dingen waar je vroeger blij van werd. Het leven voelt dan vaak als overleven in plaats van voluit leven. 

Ervaren van intense pijn na een impactvol verlies is menselijk. Rouw is de achterkant van liefde. Maar als deze gevoelens te lang aanhouden en je geen idee hebt hoe je met je verdriet en verlies om moet gaan bij het oppakken van je dagelijkse leven dan kan professionele hulp je verder helpen. 

Rouw staat voor de gevoelens die je ervaart als je te maken hebt met een verlies. Dat kan een overlijden zijn, maar ook verlies van gezondheid van jouzelf, echtscheiding, een stilgeboorte, een miskraam , ongewenste kinderloosheid, burn-out of verlies van een baan. 

  • Wandel coaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding bij rouw waarbij je verbinding staat met je hoofd, hart en lijf.  Wandelen in de natuur zet jou in beweging, geeft energie en heeft een kalmerend effect op je emoties. 

In de rouwbegeleiding sessies maak ik gebruik van diverse bewezen effectieve methodes en zet ik mijn persoonlijke ervaring in. De werkwijzen die ik inzet zijn onder andere, systemisch werken, ACT ,Voice Dialogue en wandelcoaching. 

Over Trudy Satink

"Ik geloof in de veerkracht van elk mens en dat je door het ervaren van de pijn van het verlies jezelf weer terugvindt en weer geluk kunt ervaren."

Ik ben Trudy Satink (1971). Gedurende mijn leven ben ik op verschillende momenten in aanraking gekomen met verlies. Ik was mezelf na de verliezen van mijn ouders als jonge twintiger compleet kwijtgeraakt. Door de juiste hulp bij mijn rouwproces, heb ik geleerd om met mijn verliezen om te gaan. Ik heb mezelf weer teruggevonden en leef het leven voluit met mijn verliezen. 

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik in 2018 mijn hart gevolgd en heb ik ervoor gekozen om mij te gaan specialiseren op het gebied van rouw en verlies. Ik heb sindsdien jaarlijks meerdere opleidingen gevolgd tot rouw– en verliesbegeleider. In 2021 ben ik  gestart met mijn eigen Praktijk rouw van jou en elke dag weer ben ik dankbaar voor het vertrouwen van mijn clienten met wie ik een stukje mee mag lopen op hun pad van rouw.

  • Het is mijn missie om  mensen met verlies weer in hun kracht te zetten. Ik geef je inzicht in jouw rouwproces en reik je handvatten aan om het verlies te verweven in jouw leven met als doel dat jij jouw levenskracht en jezelf hervindt. 

Integriteit, eerlijkheid, betrokkenheid en verbondenheid zijn kernwaarden in mijn leven en vormen de basis voor de rouwbegeleiding die ik bied.

Je bent harte welkom om vrijblijvend een kennismaking in te plannen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding