Studio Prana: Yoga therapie, reiki & yin yoga

 Studio Prana | Lize Siemer
 Haarlem

Studio Prana biedt zowel yoga therapie en privé yoga, als yin, yin-yang en yoga nidra lessen aan yin Haarlem en omgeving. Tevens verzorgt Studio Prana bedrijfsyoga op locatie.

  • Vertaald uit het Sanskriet betekent Prana levensenergie. En dat is precies waar het bij Studio Prana om draait. Zonder stromende energie in ons lijf en leven zijn we nergens. We lopen vast, raken uitgeput en krijgen last van onze fysieke en mentale gezondheid. 

Zowel bij de reiki sessies, de yoga therapie als bij het geven van de yoga lessen (waarin eveneens reiki wordt gebruik)  richt ik mij op datgeen wat uit balans is weer in balans te brengen, en hetgeen wat vast zit (in het lichaam of in het hoofd) weer in beweging te brengen.

De focus ligt op wat jij op dat moment nodig hebt om weer thuis te komen bij jezelf. Hoe laad jij weer op? Bij Studio Prana is er ruimte om dit te onderzoeken. Ruimte voor jou!

Over Lize Siemer

Vanuit een intrinsieke drive ben ik altijd op zoek naar wat mij energie geeft. Door fysieke en mentale gezondheidsproblemen in mijn jeugd was energie om gewoonweg normaal kind te zijn vaak ver te zoeken.

Hierdoor ben ik heel bewust geworden van wat energie met mij doet, en hoe ik een fijne flow in mijn leven tot stand breng. Op het moment dat ik zelf (na een lange zoektocht) voor ogen kreeg hoe ik een fundering kon bouwen voor mijn eigen energie flow, ontstond de behoefte dit te delen met mensen om mij heen.

Wat geeft JOU energie? Wat helpt je gezond en ontspannen te zijn? Met heel veel liefde en plezier draag ik bij in jouw zoektocht naar het antwoord op deze vragen. 

​Liefs, Lize

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding