Puurvoetreflex: Zwangerschaps- en babyreflexologie

Voetreflexologie tijdens je zwangerschap zorgt voor intense ontspanning bij moeder en baby, en geeft verlichting bij zwangerschapsongemakken.

Zwangerschap is een bijzondere periode. Er verandert veel voor jou, zowel lichamelijk als geestelijk. Je lichaam moet hard werken. De één voelt zich prima tijdens de zwangerschap of is alleen wat vermoeid, een ander heeft voortdurend last van ongemakken. Het is belangrijk dat je tijdens je zwangerschap goed in je vel zit. Voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je ongeboren kindje.

Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw ongemakken en problemen tijdens je zwangerschap te verlichten en je gezondheid te optimaliseren. 

Ook kun je bij Puurvoetreflex een workshop Baby-reflexologie volgen om je eigen baby verlichting te bieden bij ongemakken zoals obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes. 

Over Ratna Coenraad

Ik ben Ratna Coenraad, getrouwd en moeder van onze zoon Daniël (2001). Wij wonen in een heerlijk huis in Zandvoort samen met onze honden en kat. Mijn hobby’s zijn Yoga, langs het strand wandelen en koken.

Jaren geleden toen onze zoon nog een peuter was ben ik bekend geraakt met voetreflexologie, ik merkte dat als ik z’n voetjes masseerde dat hij daar van genoot en zelfs lekker van in slaap viel. Destijds heb ik een workshop voetreflexologie gevolgd om meer inzicht te krijgen.

Na 11 jaar als boekhoudkundig medewerkster te hebben gewerkt op een administratie kantoor hield wegens reorganisatie mijn functie op te bestaan. Tijd voor verandering ....

In 2018 heb ik de opleiding bij de B.E.R. "Bond van Europese Reflexologen" succesvol afgerond. Dit is een erkende opleiding. Als geregistreerd beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen, kunnen de door mij gegeven voetreflexbehandelingen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking komen. Dit is afhankelijk van het gekozen aanvullende zorgpakket. 

Ook in 2018 heb ik een cursus "Baby en peuter-reflexologie" voor profesionals bij Floor Tuinstra gevolgd en een cursus "Zwangerschaps-reflexologie" bij Carla Huis in 't Veld. Ik houd mijn vakkennis en vaardigheden hoog door middel van bijscholingen en cursussen volgen, beurzen bezoeken en intervisie met collega's.

Ik vind het mooi om via je voeten meer balans en energie in je lichaam te brengen en je daardoor bewust te laten worden dat lichaam en geest één zijn. Fysieke klachten hebben vaak een achterliggende oorzaak die begint in de geest. Het geeft mij veel voldoening te ervaren dat ik met mijn therapie kan bijdragen aan een vitaler leven van mijn cliënten.

Puurvoetreflex
Ratna Coenraad

Foto 1 Ratna Coenraad Foto 2 Ratna Coenraad Foto 3 Ratna Coenraad Foto 4 Ratna Coenraad Klik om te vergroten

Puurvoetreflex
Zandvoortselaan 60
2042XC Zandvoort


Professionals in de categorie Zwangerschapsbegeleiding

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!