Massagetherapie | Heemstede

Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij zelfonderzoek en bewustwording een belangrijke plaats inneemt.

De weg naar bewustwording gaat niet via ons hoofd; onze geest fladdert voortdurend heen en weer en is bij voorkeur in het verleden of in de toekomst. Ons lichaam niet; het geeft ons voortdurend signalen en laat goed voelen hoe het écht met ons is. Massagetherapie vergroot het lichaams-bewustzijn en geeft je de kans beter te keren luisteren naar de signalen van je lichaam.

Meer bewustwording geeft je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Aandachtig leren luisteren naar de signalen van je lichaam en naar de gevoelens die daar in opgeslagen zijn, met mildheid, zonder oordeel, in alle rust; dat is massagetherapie.

Ik ben afgestudeerd aan de vierjarige HBO beroepsopleiding 'Holos' In Utrecht. Omdat ik lid ben van de VNT (vereniging van natuurgeneeskundig therapeuten) worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Over Bianca de Kat | Heemstede

Bianca de Kat (1962)

Ik ben afgestudeerd aan de vierjarige HBO beroepsopleiding holistische massagetherapie ‘Holos’ in Utrecht. Ik geef massagetherapie en heb sinds 2010 een eigen praktijk op de Wagenweg in Haarlem.

Werken met mensen doe ik met hart en ziel. Het is bijzonder om te zien wat een aandachtige aanraking kan doen en wat er allemaal te voelen is als het hoofd even pauze krijgt.

Ik geniet van de momenten waarin alle drukte wegvalt en waarop het masker even af mag; het moment waarop iemand zich veilig genoeg voelt om te zijn wie hij echt is. Dat is immers waar we allemaal het meest naar verlangen: zijn wie je echt bent en daarin helemaal gezien worden.

Ik vind ‘mildheid’ hierbij een mooi woord en ik denk dat dit ook het woord is dat bij mijn werkwijze past. Ik gun jou die mildheid ook. Mildheid naar jezelf en naar het proces waar je in zit. Iedereen loopt zijn eigen pad en ik ben oprecht dankbaar dat ik een baan heb waarin ik af en toe een stukje met iemand mee mag lopen.

Praktijk voor massagetherapie Bianca de Kat
Bianca de Kat

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem