Ademcoaching en Rebalancing

 Rebalanced Breathing | Natascha St-Boudier
 Haarlem

Adem laat eerlijk zien hoe je nu in het leven staat, situaties aangaat: gespannen, nieuwsgierig, voorzichtig? Als ademcoach ondersteun ik je in je wens om meer energie te ervaren of juist gemakkelijker te ontspannen. 

Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van ademwerk: bewust verbonden ademen, Liquid Breath© en ademcirkels. Daarnaast is de adem een belangrijk onderdeel van Work Life Rebalance, het 1-op-1-traject voor docenten.

Liquid Breath© 
is een zachte manier van ademen in een meditatieve setting. Het is een uitnodiging om jezelf toe te staan dat er niets hoeft, juist als je altijd zo van het moeten en doen bent. Het accent ligt op uitademen en ontspannen. Een ontvangende, zelfhelende ademsessie, mogelijk als individuele afspraak of deelname aan een kleinschalige ademcirkel.

Bewust verbonden ademhaling 
In je adem worden patronen zichtbaar die je herkent uit je dagelijks leven: waar houd ik tegen, waar durf ik, waar mag ik voluit? Er is een uitnodiging om erbij te blijven: in de adem, bij de ervaring, bij jezelf, in het hier & nu. Hoe is het om al jouw ruimte in te nemen? Het accent ligt op inademen en aannemen. Een verbonden ademsessie brengt je inzicht waarmee je verder kunt. In een individuele setting is er alle tijd om dit te ervaren en laten bezinken. 

Weet: het is al oké. Het hoeft niet anders, én er is het verlangen om nu echt jouw plek in te nemen: authentiek, energiek en vanzelfsprekend. Wat als moeiteloosheid je ruimte is?

Over Natascha St-Boudier

Wat als moeiteloosheid je ruimte is? Ik was altijd het type 'als het makkelijk gaat, heb je niet genoeg je best gedaan'. Op wilskracht ging ik gewoon maar door, ook bij migraine en na een ongeluk: next! 

Na zo lang altijd maar doorgaan, merkte ik dat de dingen die ik voorheen met plezier deed, me geen energie meer gaven. Mijn liefde voor het lesgeven en klussen in de kunst en cultuur: het werd op den duur een kwestie van volhouden. Zo'n houding geeft veel spanning in het lichaam, met behoorlijke gevolgen voor mijn gezondheid. Ik ging op zoek naar verzachting.

Via lichaamsgerichte coaching binnen de opleidingen Rebalancing en ademwerk kwam ik bij mijn grenzen en wensen. Zo werd ik me bewuster van gezondere keuzes in mijn leven. Véél relaxter! Ik werk misschien net zo hard, maar dan met meer hart voor mezelf. Meer op m'n gemak.

Daardoor heb ik genoeg energie voor de dingen waar ik ook blij van word: hardlopen, fotografie, lezen, aan zee zijn, museumbezoek en stedentrips. Prachtig om bij cliënten net zo'n verschuiving te zien: jezelf supporten in plaats van pushen.

Als gediplomeerd Rebalancer ben ik aangesloten bij Rebalancing Nederland. Ik ben gecertificeerd  Ademcoach via de Holos Academie voor Massagetherapie en voltooide de Liquid Breath Teacher trainingen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding