Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie

 Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie | Nancy Meijs
 Heemstede

Welkom in mijn praktijk voor integratieve psychotherapie voor volwassenen en pubers vanaf 12 jaar. Ik doe ook relatietherapie. Integratieve therapie is een kortdurende en effectieve therapievorm met unieke mogelijkheden en veel werkvormen.

In mijn praktijk komen clienten van 12 jaar tot 99 jaar met allerlei vragen. Deze vragen gaan vaak over trauma's die eerder in het leven zijn opgelopen en ook zijn opgestapeld. In het leven van nu heb je last van deze trauma's en kun je niet naar tevredenheid functioneren. Je kunt wellicht slecht voelen, je zelfbeeld is laag, je hebt moeite om relaties te onderhouden of aan te gaan, codependency, je voelt je opgebrand, somber, depressief, je kunt niet stoppen met piekeren, enz. 

Alles is goed en samen kijken we naar wat je nodig hebt om weer naar tevredenheid te leven, je weer goed te voelen. Het gaat in het tempo wat je zelf bepaalt en ik begeleid het proces. Het is intensief maar een cadeau voor jezelf. Je gaat oude patronen bekijken en doorbreken. Je komt weer in contact met je eigen gevoel, je behoeftes en je verlangens. Je gemis bekijken we, doorvoelen we en geven we een plek. 

Regelmatig is het zo dat je je trauma moet accepteren en dat het meer gaat over hoe je er mee kunt leven en toch jezelf kunt zijn. Wat is daar voor nodig. Oude pijn wordt milder maar gaat niet weg.

Over Nancy Meijs

Ik, Nancy Meijs, ben 51 jaar oud. Ben moeder van 2 puberdochters en getrouwd. 

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de UvA en ik heb de Pabo gedaan in Haarlem. De opleiding integratieve psychotherapie, innerchild therapie en emdr heb ik bij BGL in Hoofddorp gevolgd. De opleiding systemisch werk heb ik bij Plata in Leiden gedaan.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs en in de jeugdhulpverlening. Momenteel heb ik een drukke praktijk aan huis waar ik therapie aan pubers en volwassenen en relatietherapie geef en werk ik 2 dagen bij INIZO, een instelling voor mensen met Autisme en gedragsproblemen als gedragswetenschapper.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding