Spirituele Praktijk Miraja | Haarlem

Bij Spirituele Praktijk Miraja kun je terecht voor verschillende consulten, workshops en opleidingen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens één of verschillende consulten kan ik inzicht geven in je persoonlijke groei en de eventuele valkuilen waar je meermaals tegenaan kunt lopen. Uitgangspunt hierbij is oplossingsgericht te werk gaan en handvatten meegeven waar je iets mee kunt. Ook wanneer je informatie vanuit de spirituele wereld wilt ontvangen, is een consult een goede methode om hier meer over te weten te komen.

U kunt bij mij terecht voor de volgende consulten

 • Readings
 • Healing
 • Zielsklik behandeling
 • Dierencommunicatie
 • Contact met je Spirituele Gids
 • Kristallen Schedel Healing/Reading
 • Energetische Huiszuiveringen

Workshops en opleidingen bij Miraja:

 • Tarot
 • Dierencommunicatie
 • Mediumschap
 • Werken met de Egyptische Ankh
 • Miraja Soul Energy opleiding (healing)
 • Werken met Kristallen Schedels

Mijn werkwijzeIk sta in contact met de spirituele wereld en heb de gave van helderhorendheid, helderziendheid en helderwetendheid. 
Mijn Gidsen zie ik als mijn vrienden met wie ik alles kan bespreken: ook op de vraagstukken die klanten aan hen wensen voor te leggen, geven mijn Gidsen op liefdevolle wijze advies. Wij helpen je graag, met een vleugje humor in een laagdrempelige setting, om verder te komen op je persoonlijk levenspad. En of het nu via een healing of reading (of op geheel andere wijze) is, het is mijn streven om je met elk consult op tastbare wijze verder te helpen. 

Over Felice de Baare | Haarlem

Mijn naam is Felice de Baare en ik ben inmiddels 16 jaar bezig met spiritualiteit en de verschillende manier om jezelf te ontwikkelen op dit gebied. Mijn specialiteiten zijn channelen/in contact staan met Boven, tarot en healing. Daarnaast vind ik het van belang om met een glimlach en humor aan het werk te zijn. Bij al mijn consulten, workshops en cursussen streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere en laagdrempelige manier te benaderen te te bespreken. Ik ben dan ook van mening dat spiritualiteit niet 'zweverig' is, maar goed ingepast kan worden in ons dagelijkse bestaan.Ik werk hoofdzakelijk in mijn sprituele praktijk aan huis, maar sommige mensen zullen mij daarnaast herkennen van Ananda Nieuwetijdswinkel, waar ik de pr voor organiseer en soms de tarotkaarten leg. Beide banen vullen elkaar perfect aan en het is een echt feestje om in deze sector werkzaam te mogen zijn.

Agenda Spirituele Praktijk Miraja

Spirituele Praktijk Miraja
Felice de Baare

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem