Transformerende en helende sessies voor vrouwen, vrouwen coaching, vrouwengroepen, vrouwengroep

Transformerende en helende ontmoetingen met onderzoek naar eigen potentieel en mogelijk belemmerende factoren. Diverse werkvormen kunnen worden ingezet voor het verkrijgen van inzicht, heling, persoonlijke groei & ontwikkeling.

In de vorm van individuele sessies, workshops en vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding" is het mogelijk op verschillende  niveaus met thema's aan de slag te gaan. 

Individuele sessies geven de mogelijkheid om echt de diepte in te gaan en  te komen tot trransformatie. Groepswerk in onderzoekende vorm geeft de mogelijkheid om persoonlijke stukken aan te gaan en om van elkaar te leren, wat zeer verruimend kan werken in de beeldvroming. Groepswerk in verbindende vorm biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe krachtig wij samen kunnen zijn. 

Thema's waarvoor ik je uitnodig tot onderzoek zijn:

  • Wie ben jij als mens? 
  • Hoe sta jij in het leven? 
  • Welke invloeden komen voort uit patronen van de vrouwelijke en mannelijke voorouderlijnen in de familie?
  • In hoeverre word jij beïnvloed door conditioneringen uit de samenleving?
  • Welke (oude) wonden belemmeren je en mogen geheeld worden?
  • Hoe zou het zijn om te leven vanuit je hart?
  • Hoe zou het zijn om je meer verbonden te voelen met je ziel?
  • Welke krachtbronnen heb jij in je?
  • Hoe herken je als vrouw je potentieel en hoe kun je dit vrij laten stromen? 
  • Hoe kunnen wij als vrouwen ons vrijgemaakte potentieel bundelen en onze energie inzetten voor aardse processen en universele groei

Voor meer info zie website

Individuele consulten worden door een groot aantal aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar de aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum in Amsterdam, Lifecoaching, Hypnose & regressie, en werd ik ingewijd als Reiki Master. 

Met de scholing en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik me nu vol overgave inzetten als HeelVrouw, het geven van Reiki inwijdingen, workshops en het werken met vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding"


Professionals in de categorie Vrouwenspiritualiteit

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!