Bijzondere Evenementen LiefdeWerk: open en echt ontmoeten!

 LiefdeWerk | Angela Roelen
 Noordwijk-binnen

Herinner je HART en lééf het! Als we openen naar onszelf, kunnen we ook anderen echt ontmoeten! 

Wil je openen naar je hart? Wil je echt jezelf zijn? En van daaruit anderen ontmoeten? Dan ben je bij LiefdeWerk op de juiste plek! 

Naast het werken met Opstellingen (individueel, workshops, opstellingsdagen innerlijk kind en jaargroepen) en de GroeiGroepen (waarin we leren elkaar open en echt te ontmoeten, 6x), organiseer ik Bijzondere Evenementen in de Bollenstreek! Dat is mijn hemel op waarde, waarin ik je graag uitnodig:

  • Festival De Liefde (zomer- en wintereditie)
  • Filmavonden met napraatcafé
  • SinglesCafé De Liefde
  • Intuïtief SchrijfCafé (1x per maand, vrijdagmiddag)
  • VrouwenVakanties

Hou je mijn agenda in de gaten? Of schrijf je in voor mijn LiefdesBrief!

Over Angela Roelen

Open, echt en ontmoeten; Dat zijn de drie kernwoorden in al mijn LiefdeWerk en dat is dus óók mijn levenswerk.

Als kind voelde ik mij anders in het gezin. Ik verstopte mijn gevoel en ging mij aanpassen. Tot ik niet meer kon. Na een scheiding startte mijn prachtpad van persoonlijke ontwikkeling. Een pad dat vooral gaat over alle dualiteiten zélf ervaren en vervolgens bewust worden dat ik ook dát niet ben. Een pad van ruimte. 

Ik was getrouwd en vrijgezel. Ik was lichtzinnig en filosofisch. Ik was huisje-boompje-beestje en verkocht al mijn spullen en woonde in een bus. Ik ben de rust zelve en had angst- en paniekaanvallen. Ik was dwaas en wijs, paste mij aan en ben authentiek. Dus ja, wat bén je dan. Steeds weer vraagt het leven mij om er te zijn, om híer te zijn, met heel mijn hart. Steeds weer besluit ik daar JA tegen te zeggen. Met alles wat er is. Er zijn. Het leven is een en al LiefdeWerk.

Opgeleid als Opsteller (Hylke Bonnema), Levenscoach (Sonnevelt) en Yoga- en Meditatiedocente (Pieter Scheffe), begeleid ik inmiddels bijna 10 jaar mensen in mijn praktijk LiefdeWerk. Het werken met Opstellingen, met mijn eigen intuïtieve en ontwikkelde methode, is een natuurlijke weg naar zelfrealisatie. Ik interview en schrijf graag. Een bundeltje LiefdeWerk wacht op uitgave. 

Inmiddels ben ik gevestigd in het historische Noordwijk-Binnen, waar ik mijn hart aan heb verpand. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding