Van jouw verhaal naar beeldtaal

 Podivium - beeldmakers | Marijn en Christel
 Haarlem

Of het nu gaat om de identiteit van je bedrijf of om een boekomslag, wat de opdracht ook is, er zit altijd een verhaal achter. Dat verhaal vertalen wij voor jou naar een passend visueel geheel. Met de juiste grafische-, of illustratieve oplossing voor jouw communicatie uitingen zet je jouw verhaal kracht bij.

Wij beeldmakers kunnen effectief aan de slag als het verhaal staat. Dat is de kapstok waar wij alles aan ophangen. Maar juist het opstellen van een goed en passend verhaal blijkt in de praktijk niet altijd een eenvoudige opgave. Ook hierbij geven wij advies. 

Ben je nog niet toe aan een ontwerptraject voor jouw bedrijf of project, maar wil je wel graag advies inwinnen, een richtlijn vinden voor je huisstijl of hulp bij het vormen van je bedrijfsverhaal? We helpen je graag op weg door middel van één van onze oriëntatiesessies of workshops. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Over Marijn en Christel

Wij zijn Marijn en Christel. Ontwerpen en tekenen bracht ons samen. We studeerden, we groeiden op en groeiden uit tot beeldmakers. Ons kantoor is ons atelier en ons atelier is onze speeltuin. Hier vertalen we verhalen naar beeldtaal.

Tijd, opleiding en ervaring heeft ons een heel scala aan tools gegeven om ons te specialiseren binnen diverse segmenten van ons vakgebied. Echter, de kracht van het ontwerpvak ligt vooral in de mogelijkheid tot inleven. Elk ontwerptraject begint bij ons dan ook met luisteren. Je bent bij ons daarom altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. 

Als alom beeldmakers op het gebied van illustratie en grafisch ontwerp leggen wij ons niet alleen toe op de toegepaste kunst, maar ook op de vrije markt. Marijn heeft zich ontwikkeld als illustrator voor de jongere doelgroep en Christel als beeldend kunstenaar in de tekenkunst.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding