Zicht op pand

 Christel Bouwmeester | Christel
 Haarlem

Zicht op pand

De redenen waarom iemand een pand, thuis, werkplek of ontmoetingsplaats laat vertalen naar een tekening lopen uiteen. Van persoonlijk cadeau, een liefdevolle herinnering of ter ondersteuning van een zakelijke uiting. De techniek en uitwerking laat Christel dan ook afhangen van de wensen en het doel.

Over Christel

Christel Bouwmeester-Wassenaar (1974) tekent voornamelijk stadsgezichten en slaat daarin bruggen tussen heden, verleden en fictie. De perceptie van de geest met betrekking tot waarneming en beleving is een gegeven dat ze graag onderzoekt; conceptueel en veelal in serie.

In 1995 studeert ze af  als illustrator aan het Grafisch Lyceum Amsterdam. Ze vervolgt haar creatieve studiepad aan de KABK in Den Haag. Hier volgt zij de richting Grafisch- en Typografisch ontwerp. Tijdens deze opleiding ontstaat eveneens haar interesse voor boekontwerp.

In 2001 start ze een bureau voor grafische vormgeving: Podivium waar ze boeken en leermiddelen maakte voor (educatieve) uitgeverij, maar ook huisstijlen en andere communicatieuitingen verzorgde voor vooral de kleine ondernemer. Tekenen is altijd een belangrijk onderdeel van Christel's werkzaamheden geweest. Eind 2023 bleek het grafische dusnadig op de achtergrond te zijn geraakt dat het nu logischer is om per 2024 onder eigen titel door te gaan. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding