Transformerende en helende sessies met oa Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Energetische massage

 Machteld de Goede - De HeelVrouw | Machteld de Goede
 Haarlem

Transformerende en helende sessies met waarbij onderzoek naar eigen potentieel en mogelijk belemmerdende factoren tot de mogelijkheid behoort. Diverse werkvormen kunnen worden ingezet om te komen tot inzicht, heling, persoonlijke groei & ontwikkeling.

De sessies zijn voor hen die het gevoel hebben uit evenwicht te zijn en niet optimaal kunnen functioneren. Dit kan zich aandienen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten of ziektebeelden; niet lekker in je vel zitten, je helemaal leeg voelen, gevoel van stagnatie en blokkade of de behoefte aan ontspanning. 

Aanleidingen hiervoor kunnen zijn: te veel hooi op je vork, ingesleten leefpatronen, ongezonde leefgewoonten,  stress, spanningen in je relatie of op het werk, gezinssituatie, bevalling, scheiding ....

Met als mogelijk onderliggende factoren : conditioneringen uit de samenleving, onverwerkte delen uit je opvoeding, trauma, ballast uit de voorouderlijn, onverwerkt verdriet of andere oorzaken die vaak tijdens sessies naar boven komen.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen

 • Aurahealing 
 • Chakrahealing
 • Reiki en Reiki inwijdingen
 • Hypnose en regressie
 • Coaching
 • Diverse massage vormen waaronder energetische massage en voetreflex
 • Voeding, supplementen en advies gezonde leefstijl
 • Bachremedies
 • Systemische inzichten
 • Beperkende energetische banden verkennen
 • Kunstzinnig dynamisch coachen
 • Aanvullende mogelijkheid voor vrouwen is deelname aan de groep "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding"

 

Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een gezin en omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Na 13 jaar Vrije School en ervaringen in buitenland, startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. De aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek echter sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1994 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee hoogsensitieve kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject, Lifecoaching, Hypnose & regressie, ingewijd als Reiki Master, Familie & oranisatie opstellingen aangevuld met vakliteratuur.

Met de scholing en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik me nu vol overgave inzetten als "HeelVrouw" in individuele sessies,  tijdens verdiepende evenementen en de vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding".

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding