Zwangerschap- Postnatale- Bevalling- Baby en Mama's Revival Massage

 Adeo Massage Pregnancy & More | Carola van der Kooij
 Heemstede

Tijdens je zwangerschap verandert er zoveel in je lichaam. Regelmatige massage helpt bij het ondersteunen van de vele veranderingen die je lichaam van week tot week ondergaat, waardoor het lichaam zich tijdens de zwangerschap kan aanpassen.

Ik geef een gespecialiseerde massagebehandeling die de vrouw ondersteunt die een nieuw leven koestert vanaf de eerste weken van de zwangerschap tot aan de bevalling. Tijdens deze behandeling gebruik ik een holistische benadering om je fysieke en emotionele welzijn te verbeteren.

Enkele voordelen van een zwangerschap massage zijn; ontspanning, beter slapen, het verzacht je lichamelijke ongemakken, geeft je een betere bloedsomloop en je zult je gewoon lekkerder voelen. Nog een pluspuntje; het is aangetoond dat regelmatige massage helpt bij een betere, soepelere bevalling.

Als je bent bevallen kun je ook bij mij terecht voor een postnatale massage in de eerste weken na je bevalling en daarna met je baby om je baby te leren masseren. 

Over Carola van der Kooij

Hallo, mijn naam is Carola van der Kooij (1971), partner van Wouter en trotse mama van 2 zonen.

Voordat ik moeder werd in 2003 was ik werkzaam in het toerisme en in 2010 heb ik me omgeschoold. Nadat beide kinderen waren geboren, kriebelde het weer om met mijn handen aan het werk te gaan en heb ik de Sportmassage Opleiding afgerond en sinds 2010 werk ik als gekwalificeerde, sport- wellness masseur in de gezondheid, wellness en beauty-fitness branche o.a. in Nederland, Spanje en Australië.

Door het werk van mijn man hebben we in aardig wat verschillende landen mogen wonen en werken en nadat we weer terug verhuisde naar Heemstede eind 2021 ben ik bij De Nieuwe Lente begonnen in juni ’22 om ook hier zwangere vrouwen een relaxte zwangerschap te kunnen aanbieden. Al een hele lange tijd droomde ik van een eigen praktijk aan huis en nu in september '23 open ik de deuren van mijn praktijk aan de Vondelkade in Heemstede. 

Voor de aanstaande moeder wilde ik een goed ondersteunende massagebehandeling kunnen geven en daarom ben ik naast NGS sportmasseur ook gediplomeerd zwangerschapsmasseur (Pregnancy Massage Australia opleiding tot Practitioner in 2018 afgerond) geworden. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding