Uitvaart van uw Leven - Liefdevol bespreekbaar

 Uitvaart van uw Leven | Joanne van Kallen
 Haarlem

Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk: begraven of cremeren zonder kist, uitbundige uitvaarten met swingende muziek, afscheid nemen tijdens een picknick in de natuur óf kiest u voor een intiem afscheid in huiselijke sfeer? Wat past er bij u? Hoe wilt u dat uw familie en vrienden u herinneren?

Out of the box-denken is mijn specialiteit. Misschien kan ik beter zeggen into the box-denken. Ik vind het juist belangrijk dat mensen dichtbij zichzelf blijven met hun keuzes. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij een persoonlijk afscheid in een vertrouwde omgeving, in een ontspannen sfeer, waarbij alles bespreekbaar is.

Een uitvaartlocatie die bij u en uw overleden dierbare past, geeft een grote meerwaarde aan het afscheid. Het zorgt voor een sfeer van herkenning. U en uw gasten zullen zich meer op uw gemak voelen door een vertrouwde, warme ambiance. Wist u dat een uitvaart niet persé in de aula van een crematorium of begraafplaats hoeft plaats te vinden?

Waarom zou u niet naar die leuke strandtent gaan of dat caféetje op de hoek? Misschien is er op het werk van uw overleden dierbare wel een mooie plek voor een sfeervolle afscheidsceremonie.

  • Ik nodig u uit om eens na te denken welke locatie dit voor u zou kunnen zijn. Een plek waar u eerder al mooie herinneringen heeft gemaakt; een plek waar u zich thuis voelt.

Ik begeleid uitvaarten op een ontspannen manier in Noord-/Zuid-Holland. Ik ben er voor u, ongeacht uw budget, geloof, culturele achtergrond, geaardheid en uitvaartverzekering.

Over Joanne van Kallen

Als 12-jarig meisje wist ik al dat ik uitvaartleider wilde worden. In de film Wan Pipel (Eén Volk) zag ik hoe een vrouw haar dood uitstelde, omdat ze wachtte op haar zoon uit het buitenland. Dat fascineerde mij enorm.

Thuis werd de dood veel besproken. Mijn ouders hebben een grote familie- en vriendenkring en daar overleed met enige regelmaat iemand. De verschillen in de Nederlandse en Surinaamse rituelen en gebruiken werden belicht. Beide culturen zijn anders, alle twee zijn ze liefdevol. Mijn roeping werd geboren.

Iedereen wil graag een persoonlijke uitvaart. Toch ervaar ik dat veel uitvaarten op elkaar lijken, omdat men denkt dat het zo moet. Her en der wordt er wel een persoonlijke touch gegeven, maar veelal blijft de setting formeel en komt de ontspanning pas in de koffiekamer.

  • Ik wil mensen graag bijstaan met allerlei mogelijkheden die er zijn om een uitvaart écht persoonlijk te maken. Hierbij kijk ik met mijn creativiteit verder dan de gebaande paden. Mooie uitvaarten heb ik mogen begeleiden door het formele en informele samen te voegen tot een ontspannen, waardevol samenzijn.

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik elke dag liefde zie. In de situatie waarin families zich na het overlijden van hun dierbare bevinden, is er tijd om aandacht voor elkaar te hebben en zelfs te lachen om leuke herinneringen. Natuurlijk zie ik ook het verdriet. Dat kan ik niet wegnemen, maar ik kan wel zorgdragen voor een warm afscheid.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding