Vergadering / training / workshop / brainstorm in onze Kas | Overveen

Vergadering / training / workshop / brainstorm? De kas van het Landje van De Boer biedt een aangename ruimte voor groepen tot 25 personen. Je zit er omringd door een kwart hectare bloemrijk groen, eetbaar erfgoed en geurige kruiden.

Mail ons voor een afspraak of voor meer info over de mogelijkheden.

Over Landje van de Boer | Overveen

Van puinhoop naar paradijs: Ooit was het Landje van De Boer de bloeiende kwekerij van de gebroeders De Boer. Maar toen de laatste broer in 20overleed, was het terrein verwaarloosd en vervallen. Elbrich Fennema, Anneke van der Werff en Leontine Trijber, drie tuiniers die alle drie een volkstuin hadden bij de naastgelegen volkstuinvereniging Buytentwist, zagen mogelijkheden om hier een zinnenprikkelende, inspirerende, smakelijke, educatieve, ontspannende, ecologische, gemeenschappelijke pluk- en proeftuin van te maken.

In 2007 werd Stichting Landje van De Boer opgericht. In 2008 heeft de Stichting de grond aangekocht. In de jaren die volgden is met vereende krachten en vereende middelen de metamorfose van puinhoop tot paradijs gerealiseerd.

Stichting Landje van De Boer ziet het vanaf zijn prille begin als zijn taak om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met, en te laten genieten van, groene genoegens. Daartoe houdt Stichting Landje van De Boer een prachtige tuin in stand met vergeten groeten, kruiden, een boomgaard, bloemenborders, heesters en bomen. Dat lukt dankzij de inzet van vrijwilligers.

  • Om de genoegens van de tuin te delen organiseert het Landje van De Boer workshops, aanschuifmaaltijden, kooklessen. Op deze manier is het Landje een plek voor ontmoeting, voor het delen van kennis, voor inspiratie en voor experiment.

Uiteraard hanteert het Landje van De Boer de principes van het ‘natuurlijk tuinieren’, dat wil zeggen gifvrij en met de kringlopen zoveel mogelijk gesloten. Ook ziet het Landje het als haar taak om het bewustzijn over natuurlijke kringlopen te vergroten, low-waste praktijken bekendheid te geven en voedselkilometers te verminderen. En dat zo laagdrempelig, aantrekkelijk, inspirerend en smakelijk mogelijk.

Agenda Landje van de Boer

Landje van de Boer

Foto 2 Landje van de Boer Foto 3 Landje van de Boer Foto 4 Landje van de Boer Klik om te vergroten

Landje van de Boer
Bloemendaalseweg 183
2051 GA Overveen


info AT landjevandeboer DOT nl
landjevandeboer.nl

Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Zoek een aanbieder op onderwerp

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!