Uit je stress! Boost je energie!

 Stresspreventie- burn-outherstel-mindfulness- wandelcoaching- re-integreren | Esther von Faber
 Haarlem

Uit je stress! Boost je energie: stresspreventie, burn-outherstel en praktische hulp bij re-integreren naar werk.
Ervaren coach met 20 jaar (coach)ervaring en gedegen opgeleid.

Ben je overspannen of zit je er tegen aan? Herstellende van uitval door stressklachten en/of life-event en hoe nu verder? Kun je je hoofd niet meer stil zetten? Altijd gehaast en nooit klaar? Piekeren, slapeloosheid, hartkloppingen, darmproblemen?

Wat levert stress/burnoutcoaching je op

  • je (her)kent je grenzen en bent beter in staat deze te communiceren in je werk- en thuissituatie
  • je hebt een hernieuwd evenwicht gevonden tussen moeten en willen; tussen verplichtingen en ontspanning
  • je energie level is hersteld en je belastbaarheid is toegenomen
  • je hebt keuze gemaakt afgestemd op jouw werk/privé balans, leefstijl en thuissituatie
    het resultaat is dat je weerlekker in je vel zit, meer rust en plezier ervaart en gevoel van controle terug hebt.

Werkwijze

  • stresscoaching is gericht op het stop zetten van roofbouw op jezelf en herstel van je ontregelt stress-systeem
    Dit doe ik volgens de zgn. CSR methode: een geintegreerde aanpak op mentaal, fysiek, emotioneel en gedragsniveau.
    CSR staat voor: Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien van herstellten van (ziekmakende) effecten van chronische stress.
  • combinatie van kantoor en afspraken in de natuur; mindfulness- en ademhalingsoefeningen; herstel wordt gemoniteerd en gemeten.
  • praktische hulp en advies bij re-integratie naar werk.

Over Esther von Faber

Als senior loopbaan- en stress/burn-out coach heb ik ruim 20 jaar ervaring met stress- en burnout herstel, loopbaancoaching, personal coaching, zingeving en wandelcoaching in combinatie met mindfulness.
Werk maakt onderdeel uit van je leven als totaliteit. Vanuit deze visie is er aandacht voor de werk/privé balans en je persoonlijke omstandigheden.

Als stress- en burnoutcoach ben ik opgeleid door het CSR centrum. ‘CSR’ staat voor Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Dit kennis- en opleidingscentrum heeft de CSR-methode ontwikkeld dat zich kenmerkt door een integrale en methodische aanpak van stress en burnout op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Ook ben ik opgeleid als erkend loopbaanprofessional, heb ik deelgenomen aan de (basis)opleiding voor Mindfulness en lichaamsgerichte coaching.
Mijn algemene basisopleiding voor coaching heb ik gevolgd bij de School voor Zijnsorientatie. 

Een leven lang leren als persoon en professional is wat mij kenmerkt. Inmiddels heb ik aan een reeks van leergangen en workshops deelgenomen, zoals oplossingsgericht coachen, beeldend coachen met emoties, voice dialogue, organisatie opstellingen, intuitief schrijven etc.

Mijn werkende leven ben ik gestart in de arbeidsre-integratie waar ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest. Daarna heb ik als loopbaan-en transitie coach gewerkt voor oa. Achmea, Delta Lloyd, Randstad en ROC van Amsterdam; ook ben ik als docent 'loopbaanbegeleiding' werkzaam geweest bij de Hogeschool voor de opleiding HRM. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding