Coaching, begeleiding, advies, supervisie, ouderbegeleiding familie-/organisatie-/opvoedopstellingen

 José Koster, verheldering & inzicht | José Koster
 Haarlem

Als je ergens tegen aanloopt en iemand nodig hebt die je helpt een doorbraak te realiseren, als je wilt groeien en meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, dan kan ik je helpen.

Ik kan met je meekijken voor alles wat in de breedste zin met het leven te maken heeft. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het onderzoeken van je persoonlijke grenzen, het nemen van beslissingen, zelfacceptatie en persoonlijke groei. Maar ook kan ik je begeleiding als je vastloopt in je relatie of op je werk, bij stress, onzekerheid en angst, bij twijfels over je ouderschap, tijdens of na een scheiding of bij het onderzoeken van een nieuwe stap die je wilt zetten in je (werkzame)leven.

Als mens leer je jezelf kennen in de ontmoeting met anderen.

Ik loop een tijdje met je mee, luister naar je verhaal en ga, samen met jou, op zoek naar oefeningen, interventies en/of rituelen die kunnen helpen bij het vinden van antwoorden die passen bij jouw vraag. Ik ga ervan uit dat ieder gedrag wordt gedreven door een positieve intentie. Door zicht te krijgen op deze intentie komt er keuzevrijheid en ruimte voor alternatieven.

  • Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken, interventies en modellen uit de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), en systemisch werken, familie-/organisatie-/opvoedopstellingen, ademhalingstechnieken, meditatie en visualisatie-oefeningen.
  • Ik werk graag praktisch en doelgericht en afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen.

De trajecten zijn over het algemeen kort en krachtig. De communicatie is eerlijk, veilig en duidelijk, de sfeer ongedwongen en vertrouwelijk. 

Over José Koster

Mijn naam is José en ik werk als coach, trainer, opsteller.  Een burn-out was voor mij de aanzet voor een diepe transformatie waarna ik de dingen ben ga doen waar ik werkelijk warm van wordt.

Mijn hart gaat uit naar het coachen, opleiden en trainen van mensen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd om mij hier verder in te bekwamen. Het volgen van opleidingen ervaar ik steeds als verrijkend voor zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling. Deze gaan naar mijn mening dan ook altijd hand in hand. Wanneer je werkt met mensen in kwetsbare situaties ben jij zelf het instrument. Hoe meer jij zelf als coach/trainer bereid bent je eigen persoonlijke thema’s te onderzoeken, hoe groter het veilige veld wordt waarbinnen jij iemand kunt meenemen in zelf-onderzoek. Je ontmoet mij niet alleen als professional maar, veel belangrijker, mij ook als mens.

Inmiddels weet ik dat levenservaring van onschatbare waarde is bij het werken met mensen.
Mijn geschiedenis is mijn schatkist vol levenservaringen en levensopdrachten. Ik weet uit ervaring dat door het aankijken van je eigen thema’s en alle pijn en rouw die daarbij horen, hoe spannend ook, enorm veel nieuwe ruimte vrijkomt om te kunnen zijn wie je werkelijk bent.

  • Ik heb een prachtige praktijk bij de koepelgevangenis van Haarlem. Voor mij heel bijzonder. Mijn moeder en grootouders hebben in de gevangenis gezeten en zelf heb ik gewerkt met vaders in de gevangenis. Een prachtige plek om te werken rondom thema's als licht & schaduw!

Je bent van harte welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding