Transformerende en helende sessies met oa Aurahealing, Chakrahealing, Reiki, Energetische massage

Transformerende en helende sessies met waarbij onderzoek naar eigen potentieel en mogelijk belemmerdende factoren tot de mogelijkheid behoort. Diverse werkvormen kunnen worden ingezet om te komen tot inzicht, heling, persoonlijke groei & ontwikkeling.

De sessies zijn voor hen die het gevoel hebben uit evenwicht te zijn en niet optimaal kunnen functioneren. Dit kan zich aandienen in de vorm van lichamelijke of mentale klachten of ziektebeelden; niet lekker in je vel zitten, je helemaal leeg voelen, gevoel van stagnatie en blokkade of de behoefte aan ontspanning. 

Aanleidingen hiervoor kunnen zijn: te veel hooi op je vork, ingesleten leefpatronen, ongezonde leefgewoonten,  stress, spanningen in je relatie of op het werk, gezinssituatie, bevalling, scheiding ....

Met als mogelijk onderliggende factoren : conditioneringen uit de samenleving, onverwerkte delen uit je opvoeding, trauma, ballast uit de voorouderlijn, onverwerkt verdriet of andere oorzaken die vaak tijdens sessies naar boven komen.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen

 • Aurahealing 
 • Chakrahealing
 • Reiki en Reiki inwijdingen
 • Hypnose en regressie
 • Coaching
 • Diverse massage vormen waaronder energetische massage en voetreflex
 • Voeding, supplementen en advies gezonde leefstijl
 • Bachremedies
 • Systemische inzichten
 • Beperkende energetische banden verkennen
 • Kunstzinnig dynamisch coachen
 • Aanvullende mogelijkheid voor vrouwen is deelname aan de groep "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding"

Individuele consulten worden door groot aantal aanvullende zorgverzekeraars vergoed.

Over Machteld de Goede

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar alternatieve geneeskunde "gewoon" was en reguliere geneeskunde een "alternatief".

Toch startte ik destijds met de opleiding HBO-V. Hoewel ik deze opleiding niet heb afgerond, heeft het me veel gebracht. Het gaf me inzicht in het reguliere veld. Maar de aantrekkingskracht van het "alternatieve" veld bleek sterker, wat me deed besluiten om in 1993 een studie te gaan volgen aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Deze heb ik in 1998 met succes afgerond. Logischerwijs zou dit het begin moeten zijn geweest van mijn carrière als Natuurgeneeskundige, maar er kwamen andere uitdagingen op mijn pad!

Tussen 1998 en 2010 ben ik werkzaam geweest in de "reguliere" gezondheidszorg en in het onderwijs. In de gezondheidszorg zowel uitvoerend als op management niveau, en in het onderwijs oa als docent biologie en mentor. Daarbij werd ik moeder van twee kinderen. Deze periode heeft mij enorm verrijkt en een blik gegund in de wereld van organisaties, volwassen mensen, jongeren en kinderen.

In 2009 besloot ik om terug te keren naar het pad van de Natuurgeneeskunde. Ik volgde diverse opleidingen waaronder AuraTouch® Paramedisch traject bij het Nederlof Centrum in Amsterdam, Lifecoaching, Hypnose & regressie, en werd ik ingewijd als Reiki Master. 

Met de scholing en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik me nu vol overgave inzetten als HeelVrouw, het geven van Reiki inwijdingen, workshops en het werken met vrouwengroepen "Vrouw kom in je kracht!" en "Vrouw in verbinding"


Professionals in de categorie Healing en reading

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!