Past Reality Integration | bewustzijnsleer

 Wouter Klijn coaching en therapie | Wouter Klijn
 Haarlem

Wat ik doe is mensen de hoop teruggeven dat het echt mogelijk is zich te bevrijden uit alle emotionele lijden.

En ik geef niet alleen de hoop terug, ik laat ze ook zien dat het echt kán. Ik leer hen hoe ze dat zelf kunnen doen. En het goeie nieuws is dat dat instrument niet eens ingewikkeld is, dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je achterzak kunt steken en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten of coaches of wat nog meer. Zo simpel is het ….

Na een geslaagd PRI (past reality integration) traject ga je het heden weer ervaren voor wat het werkelijk is, namelijk vaak verrassend onbelast.

Over Wouter Klijn

Mijn naam is Wouter Klijn en na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als project- en programma manager, ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding tot PRI (past reality integration) therapeut.

Ik ben dit gaan doen, omdat tijdens mijn eigen scheiding in 2012, ik heb gemerkt hoe zeer PRI mij, mijn ex en mijn kinderen heeft geholpen om er geen vechtscheiding van te maken. Maar juist goed het onderscheid te kunnen maken tussen "wat gebeurt er nu echt" en "wat gebeurt er volgens mijn perceptie"

Mijn belangrijkste kwaliteiten, die ik terugkrijg van mijn cliënten zijn: dat ik goed luister en meevoel met de cliënt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn cliënt en zijn verhaal. Daarbij leef ik me in in mijn cliënt zonder een oordeel over de cliënt. Ik ben rustig van stem en gedrag en geef vertrouwen. Ik bekijk situaties met een frisse blik en heb heldere ideeën. Cliënten ervaren mij als stabiel en met een krachtige aanwezigheid en mannelijke energie. Ook ben ik initiatiefrijk en kan ik waar nodig ook confronteren.

Op dit moment help ik cliënten met diverse hulpvragen van verkeren in een burn-out tot het hebben van een depressie en van boosheid tot juist geen gevoel hebben.  


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding