Mindfulnesstrainer | Compassietrainer | Yogadocent | Groeps- en individuele training

 Sonja Herpers Training en Workshops | Sonja Herpers
 Haarlem

De achtweekse mindfulnesstraining (groep en individueel) is ontwikkeld om stress te leren herkennen en te verminderen. In de training leer je wat jij echt nodig hebt en dat het belangrijk is om zorg en aandacht aan jezelf te geven. Ook met eenvoudige, mindful yoga.

De mindfulnesstraining maakt een mooie verbinding tussen psychologie uit ons moderne Westen en eeuwenoude meditatiechniek uit het Oosten. We doen oefeningen om het inzicht in onszelf te vergroten en, op een hele nuchtere, laagdrempelige manier leren we mediteren.

  • Leren relativeren en ontspannen is ook onderdeel van de training. Ik houd ervan om er af en toe iets luchtigs in te brengen. Dus, ook al brengt het leven soms ongemak en lastige gevoelens, we kijken ook hoe we kunnen leven met meer gemak. Meer in balans.

Lees op mijn site meer over mijn persoonlijke aanpak, ervaringen van eerdere deelnemers aan de training en mijn professionele achtergrond. Ik ben gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging. Dit maakt een (gedeeltelijke) vergoeding bij je verzekering vaak mogelijk. Ik ben actief in Haarlem, Heemstede en de regio eromheen. 

En, aarzel niet om je vragen te stellen over mindfulness. Het is soms een grote stap om je aan te melden, maar wel een hele moedige!       

Over Sonja Herpers

Anderen omschrijven me als een fijn, sympathiek mens. Ik heb een rustige, observerende aard en dat past heel goed bij wat ik doe. Belangrijke waarden voor mij zijn vertrouwen, geduld en een open blik.

Ik hou van yoga, een vrolijke sportles, lezen, schrijven, tekenen, verwend worden in een restaurant, de natuur, de lieve mensen om me heen met wie ik graag gezellig klets. Want daar houd ik ook van, het liefst onder het genot van een kop heerlijke thee!

Ik ben gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging. Dit maakt een (gedeeltelijke) vergoeding bij je verzekering vaak mogelijk. Ik ben actief in Haarlem, Heemstede en de regio eromheen. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding