Outdoor Lifecoaching, Mindfulness-, Compassietraining en Yoga

 Christel Zwemmer | christel Zwemmer-Dekker
 Santpoort-zuid

Gecertificeerd Outdoor Lifecoach, Mindfulness- & Mindful Zelfcompassietrainer en Restorative Yoga Teacher.

Voor wie is Outdoor Lifecoaching? 

  • Voor iedereen die door welke situatie of omstandigheid op dit moment geen balans ervaart en de regie over wil (her)pakken. 

Wat leer ik bij de Mindfulness training?

  • Je leert op een vriendelijke, niet-oordelende manier bewust te zijn van alle mooie- en minder mooie ervaringen in het hier en nu. Verder leer je te verbinden met jezelf en te luisteren naar jezelf. Je komt weer in contact met wie je echt bent. Je ontdekt wat je oude verhalen zijn, je patronen, oordelen en overtuigingen. Als je je bewust bent van wat er gebeurt, ontstaat de mogelijkheid om te kiezen. Je laat je niet langer leiden door wat je overkomt, maar staat zelf aan het roer.  

Wat leer ik bij de Mindful Zelfcompassie training?

  • Je leert om: net zo goed voor jezelf te zorgen als voor anderen, jezelf op een bemoedigende manier te ondersteunen, jezelf te motiveren met compassie in plaats van zelfkritiek, op een compassievolle wijze om te gaan met moeilijke gevoelens en in uitdagende relaties, aandacht te geven aan dat wat voor jou echt belangrijk is en op gezondere wijze met jezelf om te gaan.

Wat is Restorative Yoga?

  • Dit is een vorm van yoga waarbij je volledig ondersteund een yogahouding uitvoert. Het gaat daarbij in het bijzonder om zonder (in)spanning de yogahouding op je in te laten werken. Een Restorative Yoga les bestaat uit een beperkt aantal houdingen, waarbij je wordt  ondersteund door “props“ (hulpmiddelen). De houdingen worden 5 minuten of langer aangehouden. 

Over christel Zwemmer-Dekker

Mijn naam is Christel Zwemmer (54 jaar) en samen met mijn man en zoon woonachtig in Santpoort-zuid.

Vanaf mijn 19e jaar ben ik werkzaam in uiteenlopende dienstverlenende functies. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zo lang ik mij kan herinneren mentale en fysieke ontspanning zocht in yoga en meditatie. In 2014 ben ik mijn praktijk gestart voor Outdoor Lifecoaching en Mindfulness- & Compassietrainingen. Vanaf 2019 geef ik Restorative Yogales. 

Scholing:

NLP Practioner- en Masteropleidingen, Familie- en Organisatie opstellingen, Energetisch Lichaamswerk, Mindfulness en Heartfulness, Post-HBO opleiding Outdoor Lifecoaching, Mindfulness- & Mindful Zelfcompassie trainersopleidingen en Restorative Yoga Teacher Training. 

Ervaring:

Vele jaren coach ik vanuit mijn passie mensen, die door welke situatie of omstandigheid dan ook uit balans zijn geraakt. Vanuit respect, rust en compassie voor mens en natuur begeleid ik mensen in het herstellen van balans tussen draagkracht en draaglast. Door het voorhouden van de natuur als spiegel, maak ik de vertaalslag voor je van wat er in het hier en nu wel is, in plaats van wat er niet is. Daarnaast deel ik mijn (levens) ervaringen en opgebouwde kennis in: 

  • de 8 weekse Mindfulness (MBSR) training bij de Bosgroep in Badhoevedorp en het inloophuis Kennemerland locatie Haarlem
  • de 8 weekse Mindful Zelfcompassie (MSC) training bij Yogacentrum Innerwork in Haarlem
  • wekelijks 75 minuten Restorative Yoga op donderdagavond bij YogaMoyo in Haarlem centrum
  • op individuele basis Outdoor Lifecoaching in de natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  •  Coaching bij kanker
  •  dagretreats, stiltedagen, stiltewandelingen bij zonsopkomst of zonsondergang
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding