Stress- en Burn-outcoaching. Stop met jezelf tekort te doen en vraag hulp!

 Hartevuurcoaching | Maud Bakema
 Haarlem

  • Ervaar je al lange tijd stress en wat doet dit in relatie met anderen?
  • Ben je moe, lusteloos en/of somber?  
  • Heb je slaapproblemen? 
  • Heb je lichamelijke klachten, zoals pijn in je nek, schouders, rug, armen, benen, spieren, migraine, een opgejaagd gevoel en/of hoge bloeddruk?

Uit eigen ervaring weet ik dat stress kan voortkomen uit allerlei levensgebieden en combinaties hiervan.
Veel mensen schamen zich ervoor, maar wat ze zich niet realiseren is dat het iedereen kan overkomen en dat er iets aan te doen is. Langdurige overmatige stress brengt risico’s met zich mee. Hoe langer de stress aanhoudt, des te langer het herstel duurt, dus vraag op tijd hulp!

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van diverse tools zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), een stappenplan en eventueel wandelcoaching.

Samen onderzoeken we hoe je in deze toestand bent gekomen. Daarna is het belangrijkste dat jij weer grip krijgt en ontspannen kunt leven, waarin je je stress goed kunt hanteren en herhaling te voorkomen.

Wacht niet langer en kom in beweging! Ik help je graag en nodig je uit voor een gratis oriënterend gesprek. Kijk voor meer informatie op mijn website. 

Over Maud Bakema

Ik, Maud Bakema, ben stress- en burn-out coach, (intuïtief) coach en relatietherapeut IBCT.

Mijn missie is individuen en stellen helpen bewust te worden, door inzicht te geven in waarin ze vastgelopen zijn en dit te transformeren naar een compassievolle relatie met zichzelf en de ander. Ik luister zonder oordelen, ben integer en empathisch, geduldig en onderzoekend. Ook houd ik je een spiegel voor en waar nodig stel ik confronterende vragen. Mijn positieve energie motiveert en inspireert om in actie te komen.

Tot drie jaar terug zat ik vastgeroest in een geconditioneerd leven. Gevoelsmatig wist ik al dat het niet meer paste, echter de schijnzekerheid won het van de passie. In mijn werk raakte ik al eens overspannen, wat voor mij een signaal was om van koers te veranderen. Door het opzeggen van mijn baan twee jaar geleden, creëerde ik afstand en ruimte voor nieuwe inspiratie. Al snel kwam mijn energie terug, waardoor ik dagelijks ben gaan wandelen en mijn voedingspatroon heb verbeterd.

Ik heb leuke opleidingen gevolgd en mijn passie ontdekt! Op persoonlijk, werk- en relatiegebied heb ik veel levenslessen mogen ervaren, die mij in mijn werk als coach/therapeut goed van pas komen. Ik voel me nu letterlijk èn figuurlijk veel beter in mijn vel zitten (èn 12 kg lichter). Hierdoor is niet alleen de verbinding met mijzelf beter geworden, maar tegelijkertijd ook die met mijn omgeving. En wat ik kan, kun jij ook!

Een fijne klik werkt motiverend. Neem contact met mij op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding