Ademcoaching - Beweeg vanuit rust en helderheid naar een leven zoals jij dat wilt!

 Vianne Haalboom Coaching | Vianne Haalboom
 Haarlem

De manier waarop je ademt, weerspiegelt de manier waarop je leeft. Vaak zijn we geneigd vervelende emoties of gedachten weg te drukken. Als we dit niet vrij laten stromen, worden deze vastgezet in ons lichaam, wat zich kan uiten in stress, spanning en fysieke problemen.

Als gecertificeerd ademcoach begeleid ik jou vanuit mijn praktijk in Haarlem op een liefdevolle manier om de kracht van je adem gericht in te zetten. Je zult ontspannen, energieker en veerkrachtiger in het leven komen te staan.

Wat kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat?

  • Ik begeleid jou op een veilige en liefdevolle manier om de kracht van je adem in te zetten, waardoor je vanuit rust en helderheid weer contact kunt maken met je ware zelf.
  • Als we een traject starten, doen we een uitgebreide intake en stellen we op basis daarvan samen een concreet doel vast. Met dit doel ga je ook tussen de sessies door aan de slag. En je krijgt van mij ondersteunende (adem)oefeningen mee.
  • Om blokkades en spanningen in je lichaam op te ruimen en diep te ontspannen werken we tijdens de sessies met de verbonden ademhaling. Dit bouwen we rustig op en ik werk waar nodig met drukpunten en affirmaties.
  • Wanneer gewenst, zal ik extra technieken inzetten vanuit mindfulness of (natuur)coaching, om jouw proces te ondersteunen

Benieuwd of ademwerk wat voor jou is? Kijk op mijn website voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Over Vianne Haalboom

Ik ben Vianne, 44 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen.

In een wereld waar iedereen gejaagd is, we weinig tijd pakken om stil te staan en te voelen wat er mag zijn, vind ik het belangrijk om vanuit rust en ontspanning naar binnen te keren en vanuit daar te voelen wat er nodig is om te groeien. Waar ik in het bedrijfsleven als chief growth officer helemaal happy werd van goede resultaten en een goed werkend en gelukkig team, help ik nu graag jou om weer tot je ware zelf te komen.

Zo’n 12 jaar geleden leefde ik zelf een gejaagd leven, waarin ik altijd maar bezig was om iets te bereiken, om aan verwachtingen van anderen te voldoen… dit gaf zelden de voldoening waar ik op hoopte. Ik raakte juist steeds meer van mijn ware zelf verwijderd en dat veroorzaakt stress.

  • Dankzij mindfulness, de natuur en ademwerk ben ik mezelf de afgelopen jaren steeds beter leren kennen. Ik weet nu wat mijn natuurlijke talenten, maar ook valkuilen zijn en probeer altijd vanuit innerlijke rust en helderheid naar mezelf te kijken en te voelen wat ik op dit moment nodig heb.

Vanuit het enorme enthousiastme over mijn persoonlijke ontwikkeling ben mij gaan laten omscholen en bied ik (adem)coaching, ondersteund door mindfulness en de natuur. Vanuit mijn praktijk in Haarlem Centrum en Landhuis Duinlust in de natuur, begeleid ik zowel 1-op-1 trajecten afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, maar ook groepscoaching. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding