Coach voor verandering in je werk: loopbaan, performance verbetering, hoogsensitiviteit

 Expertyz Coaching en Training | Yvonne van der Ziel
 Overveen

Met vertrouwen aan het werk

Met mijn bedrijf Expertyz Coaching en Training coach ik je graag bij elke verandering in werk die je aan wil gaan. Dit kan gaan om een loopbaan of carrière verandering, performance verbetering, een conflictsituatie, de balans tussen werk en privé, je communicatiestijl, stresshantering, persoonlijk leiderschap en presentatie etc. 

 

Daarnaast heb ik mij extra verdiept in de eigenschap Hoogsensitiviteit en bied hier coachingstrajecten in aan. Individuele coaching  voor meer begrip van jezelf. Om jezelf te (h)erkennen.

 

In mijn werk als teamcoach ligt de aandacht op het verbeteren van onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams. 

 

Gratis kennismakingsgesprek en locatie
Wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Stuur mij een bericht op 06-18874519 of via www.expertyz.nl. Ik ontvang je graag op mijn coachlocatie Stories op de Wagenweg 252 in Haarlem of voor een wandeling in de natuur van Bloemendaal. Ben je er aan toe om het anders te doen? Laten we elkaar ontmoeten voor een kennismaking. Hartelijke groet, Yvonne

Over Yvonne van der Ziel

VOOR MIJ WERKT DE NATUUR IN GAAN HEEL MOTIVEREND EN INSPIREREND. WAT WERKT EFFECTIEF VOOR JOU?”

Naast de naam Expertyz Coaching en Training gebruik ik de slogan "Effectief in je eigen stijl". Dat is namelijk wat ik voor een ieder waar ik mee werk wens. Effectief zijn in je eigen stijl betekent dat je jezelf mag zijn. Jezelf kunnen zijn in je loopbaan, in hoe je jezelf presenteert,  in hoe je communiceert, binnen een team werkt etc. Weten wat je motiveert, wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Jezelf kennen om effectief jezelf te kunnen zijn. 

Wat is mijn stijl? 
Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Een goede voorbereiding is voor mij het halve werk. Ik hou van organiseren en een doordachte aanpak. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf. Ik wil blijven leren. Dat doe ik door met diverse opdrachtgevers te werken in commerciele en non-profitorganisaties, door zelf ook te studeren en voor mij nieuwe methoden eigen te maken en met inter/supervisie. Mezelf blijvend uitdagen.

Hoe ben ik effectief in mijn eigen stijl?
Ik ga graag met je aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en elkaar een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de ontwikkelingsvraag samen op te pakken.

 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding