1e hulp gesprek binnen 72 uur + Uitgebreide coachingstrajecten

 Levensstijlcoach | Psycholoog | Ineke Mulder
 Heemstede

Of je nu aanloopt tegen uitdagingen op het gebied van relaties, werk of ouderschap. Of te maken hebt gehad met een traumatische gebeurtenis, met verlies, overspannen bent geraakt of weer terug wilt komen bij je authentieke zelf en wilt herinneren wie je in essentie bent en wat je komt doen in dit leven… 

  • Ik help je te kijken naar jezelf, inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet en ik help je ondermijnende overtuigingen in je onderbewustzijn te transformeren naar ondersteunende overtuigingen.
  • Ik help je te werken aan het vergroten van je draagkracht. Maar daarnaast help ik je ook te leren uit je hoofd te komen en echt te gaan voelen. Je intuïtie te vergroten en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Zodat jij weer in je kracht komt! In het nu, maar ook in de toekomst, voor als er weer nieuwe uitdagingen op je levenspad komen.

Coachingsmogelijkheden:

- 1e Hulp gesprek: Soms hebben we als mens behoefte aan onmiddellijke ondersteuning, vooral wanneer het gaat om urgente situaties die ons emotionele welzijn sterk beïnvloeden. Daarvoor bied ik je een 1e hulp-gesprek aan. Zo'n gesprek is bedoeld om samen direct zaken op een rijtje te zetten en te beslissen wat een goede vervolgstap voor je kan zijn. 

- Coachingstraject: Uitgebreide coaching met een holistische aanpak, waarbij we samen kijken naar de verschillende aspecten van je leven, waaronder stress, slaap, relaties, werk, gezin, familiedynamiek, verlies, je fysieke gezondheid, sport en je spirituele ontwikkeling. 

Over Ineke Mulder

Zolang als ik me kan herinneren heb ik een grote interesse gehad in wat er zich afspeelt in de psyche van de mens, in wat mensen beweegt, hoe ze verbinding maken met zichzelf en met elkaar, hoe mensen gevormd worden door de ervaringen in hun leven èn in hoe je als mens met de kracht van je gedachten je wereld en je ervaringen kunt veranderen.

Dat ik als twintiger Psychologie ging studeren was dan ook een logische keuze. En nadat ik afgestudeerd was, heb ik met veel passie mensen begeleid op diverse vlakken. Maar naast mijn psychologische en vooral wetenschappelijk georiënteerde kennis kreeg ik door een aantal gebeurtenissen in mijn leven ook behoefte aan spirituele kennis.

Daarom heb ik door de jaren heen diverse cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, mindfulness, mediumschap, tarot & numerologie. En ik zal steeds weer nieuwe cursussen en opleidingen doen omdat ik een grote behoefte heb om mezelf verder te ontwikkelen en ik een oneindige interesse heb in alles wat met de mens te maken heeft.

Mijn missie als coach is om vrouwen te ondersteunen op hun reis naar herstel, zelfontwikkeling en empowerment! Als jij klaar bent om aan jezelf te werken, weer in je kracht te komen en om je volledig potentieel te bereiken, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen om samen aan jouw reis van ontwikkeling te beginnen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding