Praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie

 Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie | Nancy Meijs
 Heemstede

Welkom in mijn praktijk voor integratieve psychotherapie voor volwassenen en pubers vanaf 12 jaar. Ik doe ook relatietherapie. Integratieve therapie is een kortdurende en effectieve therapievorm met unieke mogelijkheden en veel werkvormen, zo ook hypnose. In mijn praktijk komen mensen van alle leeftijden. Van 12 tot 99 jaar.

  • Clienten komen met allerlei hulpvragen en die zijn altijd goed.  Het kan gaan over je gevoel, je zelfbeeld, over burn out klachten, over codependentie/relatieverslaving,  over trauma's, over je relatie. Eigenlijk over alles waar je wel eens met een therapeut over wil praten.

Therapie is intensief en soms zwaar maar is ook een cadeau voor jezelf. Je doorbreekt patronen die er soms al heel lang zitten, soms al vanaf je kindertijd. Het lucht op en je ruimt op. Je komt weer in contact met je zelf en durft weer te luisteren naar je gevoel. Je leert te luisteren naar je eigen behoeftes, gevoelens en gedachtes.

Ik gebruik hypnose bij een aantal sessies.
Hypnose/trance betekent dat je in een ontspannen toestand, waarbij de gedachten en gevoelens uit het dagelijkse leven naar achteren schuiven, in contact gaat met je onbewuste. In dit onbewuste praat je makkelijker, kan je fantasie/metaforen gebruiken en ben je eerlijker. Je denkt niet, maar laat gebeuren wat er komt. Er komen vaak vergeten stukken naar boven, pijnlijke herinneringen die je makkelijker verwerkt en vertelt. Je kunt de hypnose op ieder moment verbreken, je doet nooit iets tegen je zin in, je blijft voor een deel ook in het hier en nu.

Over Nancy Meijs

Ik, Nancy Meijs, ben 51 jaar oud. Ben moeder van 2 puberdochters en getrouwd. 

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de UvA en ik heb de Pabo gedaan in Haarlem. De opleiding integratieve psychotherapie, innerchild therapie en emdr heb ik bij BGL in Hoofddorp gevolgd. De opleiding systemisch werk heb ik bij Plata in Leiden gedaan.

Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs en in de jeugdhulpverlening. Momenteel heb ik een drukke praktijk aan huis waar ik therapie aan pubers en volwassenen en relatietherapie geef en werk ik 2 dagen bij INIZO, een instelling voor mensen met Autisme en gedragsproblemen als gedragswetenschapper.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding