Jongeren en kindertherapie: professionele begeleiding voor jouw kind of jongere

 Verweij Therapie | Irene Verweij
 Santpoort

Zoek je professionele begeleiding voor jouw kind of jongere? Loopt je kind vast op school of vertoont het gedrag, waardoor jij met je handen in het haar zit? Graag kijk ik vanuit mijn beroep als professioneel psychosociaal therapeut en vanuit mijn hart als ervaren moeder met je mee waar het misgaat.

Over Irene Verweij

Met veel liefde en enthousiasme begeleid ik als psychosociaal therapeut in kortdurende trajecten jongeren en kinderen op hun levenspad in mijn eigen praktijk in Santpoort.

Ik werk graag praktisch en ervaringsgericht. Vaak geef ik kleine opdrachten mee tussen de gesprekken in, zodat er ook echt verandering kan plaatsvinden. Daarnaast vind ik het ook altijd belangrijk om kinderen bewust te maken hoe gedachten en emoties werken en wat ze hierin zelf kunnen doen. Dit is informatie waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben! 

Ik werk sinds 2006 met veel plezier in een eigen psychologie praktijk, nadat ik afstudeerde aan de vierjarige opleiding aan de Academie voor Menswetenschappen. Vele andere opleidingen en trainingen volgden na mijn afstuderen. Mijn vak is mijn passie! 
Met veel plezier geef ik trainingen, workshops en lezingen. Ook schrijf ik graag boeken en begeleid ik jongeren en ouder&kind reizen in de Katharen (Frankrijk). Daarnaast geef ik met veel enthousiasme Bikkeltrainingen voor jongeren: weerbaarheidstrainingen en faalangsttrainingen. 

Als moeder van twee prachtige kinderen maak ik van dichtbij mee, dat kinderen in deze tijd pittige uitdagingen hebben. En daarbij natuurlijk ook de ouders. Ik heb een groot kinderhart en ben altijd weer blij als ik hen (en de ouders) kan helpen op hun levenspad. 

Je bent van harte welkom om gratis even kennis te komen maken om te zien of het klikt!  

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding