Voice Dialoque en Coachen op werkgeluk

 Bakboord Coaching | Diana Bakboord
 Haarlem

In het traject van Werkdruk naar werkgeluk onderzoeken we de optimale balans tussen jou en je omgeving. Wat heb jij nodig om  persoonlijk leiderschap te tonen in je werk en binnen het team? En wat is de invloed van jouw persoonlijkheid op je werkgeluk? We zoeken samen waar voor jou de balans ligt, tussen de druk van presteren en de voldoening van het werk.

Met Voice Dialoque krijg je snel zicht op de disbalans in jezelf, hoe je deze kunt herstellen en hoe je weer effectief kunt zijn. Het is een speelse benadering waarmee je in de huid kruipt van jouw subpersoon, ‘een kant van jezelf’.

Voice Dialogue kan verhelderend zijn als je last hebt van belemmerende overtuigingen of van negatieve terugkerende patronen. Deze weerhouden je ervan je doelen te bereiken. Herken je bijvoorbeeld in jezelf:

  • de Harde werker die weinig rust neemt en net zo lang doorgaat tot het werk af is, ook al gaat het ten koste van jezelf?
  • de Pleaser die je zegt dat je altijd aardig gevonden moet worden, dat relaties met anderen koste wat kost harmonieus moeten blijven, waardoor je je vooral richt op verwachtingen van anderen en je jezelf vergeet?

Belemmerende overtuigingen kunnen stress en burn-out-klachten veroorzaken. Met Voice Dialogue help ik je dit te zien en ervaren. Voice Dialogue helpt ook bij het verbeteren van de relatie met je omgeving. Waarom verloopt de communicatie verstoord en steeds uit op misverstanden en conflicten? Waarom beland je steeds in situaties die je niet wilt? 

Over Diana Bakboord

Wat heeft mij geïnspireerd tot Intuïtief coach?
De confrontatie met een toenemend aantal mensen met stress en burn-out klachten, heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze voor het coachingsvak. Ik zag hoe mensen om mij heen worstelden met zaken als: alle ballen privé en op het werk in de lucht houden, contact met zichzelf en anderen maken, antwoorden vinden op levens- en zingevingsvragen en hun persoonlijke ontwikkeling vormgeven. Ook kwamen er steeds vaker mensen op mijn pad die daarbij mijn hulp zochten. Mijn intuïtie was helder: ik wilde me meer richten op het begeleiden van mensen met deze vraagstukken. En ik besloot deze innerlijke stem te volgen… 

Mijn missie
Als intuïtief coach wil ik een bijdrage leveren aan het vinden wat iemand werkelijk zin en voldoening geeft in het leven. Hierdoor kun je de regie over je leven (her)pakken, zijn wie je werkelijk bent en doen wat echt bij je past.  

Opleiding en ervaring
Na de studies Biologie en Voorlichtingskunde heb ik ruim 15 jaar gewerkt als communicatie-adviseur bij verschillende overheids- en non-profit organisaties. Tijdens mijn werk als projectleider en beleidsmedewerker heb ik mijn innerlijke stem gevolgd en de reis gemaakt richting Holistische gezondheidstherapeut en Ïntuitief coach.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Voice Dialoque, Natuurcoaching en coachen op werkgeluk voor individuen en teams. Dit doe ik al jaren met veel plezier!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding