The Way out is In - Life Coaching biedt je inzicht en zet je in beweging!

 Coachingspraktijk DromenDurvenDelen | Marjolein Schultheiss
 Haarlem

Life Coaching helpt je bewuster in je leven te staan. Ik werk vanuit de 4 B's; Begrijpen, Beleven, Bewegen en Blijvend maken. Door de 4 B's toe te passen in je leven word je je bewuster van hoe jij de dingen aanpakt en of dat goed voor jou.

Door een coachingstraject te volgen verkrijg je meer inzicht in vastgeroeste patronen, overtuigingen en emoties. Door bewuster in het leven te staan leer je zien wat je tegen houdt om jeZelf te zijn. Het inzicht verkrijgen in hoe het in jou werkt geeft je meer vrijheid. Je ervaart meer balans in jezelf en innerlijke vrede mét jezelf en de wereld om je heen. Door bewuster te leven creëer je succesvolle nieuwe gewoontes die je energie geven.

Door je eigen inzicht verder te ontwikkelen verander je stap voor stap je gevoel en je gedrag. Life Coaching biedt je inzicht en zet je in beweging zodat je andere keuzes maakt die bij jou passen. Life Coaching helpt je de onrust die je voelt om te zetten in rust. Je ontdekt je eigen invloed en kracht weer.

  • Liife Coaching helpt je met vragen en gevoelens als; Hoe kom ik tot rust? Hoe laat ik los? Hoe stel ik mijn grens? Ik word niet gezien. Ik moet het altijd alleen doen.
  • Door Life Coaching leer je weer dat je er mag zijn, jeZelf mag zijn, dat je gezien wordt, je voelt je kracht weer en je ervaart Balans en Rust.

Neem contact op voor een gratis kennismakings gesprek en gun jezelf een coachingstraject.

Over Marjolein Schultheiss

Met veel plezier heb ik jarenlang in de zorg gewerkt. Eerst als Fysiotherapeut in een verpleeghuis. Later als indicatiesteller bij het CIZ. In de loop der jaren groeide ik steeds meer toe naar een zelfstandige onderneming waarin ik mensen vanuit mijn visie, vaardigheden en mens-zijn mag en kan ondersteunen.

Sinds een paar jaar ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen coachingspraktijk DromenDurvenDelen. Ik ben een 'Life Coach op missie' om jou te laten groeien. Zodat je vol vertrouwen en bewustzijn in het leven staat, straalt en je dromen waar maakt. Als je de invloed die je hebt ontdekt en ervaart, bewuste keuzes maakt, dan voel je weer hoe het is om te stralen.

  • Mijn praktijk is gespecialiseerd in het geven van coaching en persoonlijke begeleiding.
  • Tevens bied ik ook on-line coaching aan d.m.v. videobellen. Mijn ervaring is dat ondanks dat het beeldscherm tussen ons in zit, er een echte verbinding ontstaat op het moment dat we dieper op jouw vraag in gaan.

Dit is waarom ik mijn praktijk DromenDurvenDelen heb genoemd:

  • Dromen -  het doel dat je wilt bereiken.
  • Durven  -  het lef dat je daarvoor nodig hebt.
  • Delen    -  delen is helen.
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding