Krachtige keuzes maken met je hoofd en hart

 Loopbaan- stresspreventie- burn-outherstel- re-integreren naar werk | Esther von Faber
 Haarlem

Loopbaancoaching: Resultaatgericht aan de slag met je je hoofd en hart!

Je wilt wel anders, maar waar te beginnen? Blijf je dit doen tot je pensioen? Je wilt betekenisvoller werken en leven, maar hoe doe je dat? Je bent overal ingerold, maar wat wil je nu zelf? Ben je een twijfelaar die niet van zijn plaats komt?

Wat levert loopbaancoaching je op

  • Je hebt krachtige keuzes gemaakt en knopen doorgehakt.
  • Je gaat doen wat bij jouw kwaliteiten, werkervaring en persoonlijke situatie past.
  • Ja maren, twijfels en andere beren op je weg zijn vervangen door helpende gedachten.
  • Je weet welke concrete vervolg stappen te zetten en bent in actie gekomen.

Werkwijze
Er zijn meerdere manieren om van A naar (plan) B te komen en dus ook om antwoord te krijgen op jouw specifieke loopbaanvraag. De route die hierbij past is afgestemd op jouw situatie en leerstijl.Om die reden werk ik niet met vast modules, maar met maatwerkopdrachten.

  • De werkvormen zijn afgestemd op bezinning & gevoel  (hoofd & hart) alsmede op ‘doen & actie’  en de verbinding tussen beiden (hoofd/ hart/handen).
  • Combinatie van afspraken op kantoor en wandelcoaching; aandacht voor mindset en mindfulness, creatieve- en beeldtaal oefeningen.

Over Esther von Faber

Als senior loopbaan- en stress/burn-out coach heb ik ruim 20 jaar ervaring met stress- en burnout herstel, loopbaancoaching, personal coaching, zingeving en wandelcoaching in combinatie met mindfulness.
Werk maakt onderdeel uit van je leven als totaliteit. Vanuit deze visie is er aandacht voor de werk/privé balans en je persoonlijke omstandigheden.

Als stress- en burnoutcoach ben ik opgeleid door het CSR centrum. ‘CSR’ staat voor Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Dit kennis- en opleidingscentrum heeft de CSR-methode ontwikkeld dat zich kenmerkt door een integrale en methodische aanpak van stress en burnout op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Ook ben ik opgeleid als erkend loopbaanprofessional, heb ik deelgenomen aan de (basis)opleiding voor Mindfulness en lichaamsgerichte coaching.
Mijn algemene basisopleiding voor coaching heb ik gevolgd bij de School voor Zijnsorientatie. 

Een leven lang leren als persoon en professional is wat mij kenmerkt. Inmiddels heb ik aan een reeks van leergangen en workshops deelgenomen, zoals oplossingsgericht coachen, beeldend coachen met emoties, voice dialogue, organisatie opstellingen, intuitief schrijven etc.

Mijn werkende leven ben ik gestart in de arbeidsre-integratie waar ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest. Daarna heb ik als loopbaan-en transitie coach gewerkt voor oa. Achmea, Delta Lloyd, Randstad en ROC van Amsterdam; ook ben ik als docent 'loopbaanbegeleiding' werkzaam geweest bij de Hogeschool voor de opleiding HRM. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding