Matrix Kleuren Therapie en Orthomoluculaire voedingscoaching

 Inspiring Health Therapy | Zoëy Heeren
 Haarlem

Heb je klachten die niet begrepen worden door de reguliere zorg of wil je jezelf helen op een natuurlijke manier, maar weet niet goed hoe? Heb je o.a. klachten als vermoeidheid, darm-maag en spijsverteringsklachten,  ácne, eczeem, spierklachten, gewrichtsklachten, onbegrepen klachten, chronische verkoudheden of hormonale disbalans?

Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik vanuit de 4 lagen van ons wezen. Het fysieke lichaam, energie lichaam (ether), het emotionele lichaam (astraal) en het IK die alles doorgrond. In de fysieke laag werk ik vooral met de voedselintolerantie testen.

Omdat de spijsvertering per individu anders reageert, test ik wat specifiek voor jouw lichaam goed of minder goed opneembaar is. Het gaat om het herstel van de darmen. Wanneer de darmen niet meer goed functioneren, kunnen de voedingstoffen vaak niet goed worden opgenomen en kan er vervuiling plaatsvinden in het lichaam wat o.a. huidirritaties, eczeem, gewrichtsklachten, acne, spierklachten, depressie en vermoeidheid kan veroorzaken. Het herstellen van de darmen is dus essentieel.

De behandelingen eindig ik vaak met een bindweefselmassage waarin het Parasympatisch zenuwstelsel wordt geactiveerd en daarmee het zelfhelend vermogen.

  • Inspiring Health Therapy is lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). 

De behandelingen kunnen hierdoor vergoed worden door de aanvullende verzekeringen.

Over Zoëy Heeren

Inspiring Health Therapy staat voor 'Het inspireren op het gebied van gezondheid'. Ik wil mensen bewust maken over hun eigen gezondheid. Ik denk dat je als mens veel zelf in de hand hebt op het gebied van gezondheid.
Hierin is het belangrijk om naar je eigen lichaam te leren luisteren. 

Ons lichaam en ons onderbewuste werken namelijk samen om ons door fysieke wijze bewust te maken. Ik geloof in de kracht van het zelfhelend vermogen die wij bezitten. Deze energie is te zien in alles om ons heen in de natuur. Deze energie zorgt voor de balans tussen opbouw en afbraak, de Yin en Yang, de zon en de maan, eb en vloed,  de energie van dag en nacht. 

Door deze te activeren door o.a. de bindweefselmassage kan er veel herstel plaatsvinden in het lichaam. Niet alleen in de darmen maar ook de balans in onze hormoonhuishouding, de algehele spijsvertering en onze energiehuishouding.

Alles is nauw verbonden met elkaar en als we het als een geheel proberen te zien in plaats van alleen het "zichtbare" kunnen we onszelf op een hoger niveau brengen.​​

Ik werk vanuit de rug-reflexzones. De rug is namelijk de spiegel van het menselijk welzijn. Hierin is af te lezen hoe het met iemand fysieke en geestelijke gezondheid is gesteld. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding