De Tuin van Einstein. Hervind je nieuwsgierigheid

 De tuin van Einstein | Tiesja Huizenga
 Haarlem

In de tuin van Einstein ontdekken volwassenen en kinderen hoe je met de WWET-aanpak in negen stappen je autonome nieuwsgierigheid, verwondering, voorstellingsvermogen en levensvreugde hervindt. 

Van Einstein leer je hoe je met filosofische technieken bewust van perspectief kunt wisselen, en hoe je moet kijken om tijd, ruimte, massa, energie en liefde te zien. Je empathisch vermogen krijgt een boost en je geeft meer betekenis aan het leven. Dat is nogal wat!

Liefde is holisme, omdat het de liefde is die alles met elkaar verbindt en bewust nadenken over de liefde is de ultieme methode om je hart en je hoofd met elkaar te verbinden. Als je de WWET-aanpak eigen maakt, wordt persoonlijk leiderschap en zelfontwikkeling leuk, en opgroeien en opvoeden een feest omdat je ontdekt hoe je constructief samen naar hezelfde doel streeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voel je dan welkom en app, mail of bel me!

LET OP

Op het moment bevindt de training zich in de testfase en daarvoor wil ik 5 groepen vormen. Ik ben op zoek naar :

  • 5 kids tussen 9 en 12, 
  • 5 jongeren tussen 12 en 15
  • 5 jongeren tussen 15 en 18
  • 5 ouders die problemen ondervinden bij de opvoeding
  • 5 volwassenen, en dit mogen ook natuurlijk ook ouders zijn

Wil jij meedoen, of ken je iemand die een positieve boost kan gebruiken? Laat je dan horen, ik informeer je graag over de mogelijkheden en voorwaarden!

Over Tiesja Huizenga

Wat begon met eenvoudige vragen over liefde en vertrouwen, groeide uit tot een zes jaar durend onderzoek naar hun essentie en impact op ons bestaan. Wat is liefde? Hoe herken je het? Hoe verhoudt liefde zich tot vertrouwen? Deze vragen leidden mij naar religie, filosofie en, tot mijn verrassing, verschillende wetenschappelijke disciplines. Ik ontdekte dat liefde niet slechts een gevoel is, maar ook een fenomeen dat je kunt analyseren, waarnemen en begrijpen. Het vertegenwoordigt niet alleen het mooiste, maar ook het lelijkste in ons leven. Liefde is holisme, omdat het de liefde is die alles met elkaar verbindt.

Met Einstein als mijn zelfgekozen mentor veranderde mijn wereldbeeld tijdens dit onderzoek. Hij leerde mij hoe ik de wereld holistisch kon benaderen met behulp van relativiteit, en ik ontdekte de cruciale rol van de filosofie door de eeuwen heen.

De conclusie die ik uit mijn onderzoek trok? Dat je jezef en de wereld niet kunt begrijpen als je de dynamiek achter de liefde niet herkent. Om deze dynamiek te zien, moet je haar holistisch benaderen, maar we lijken ons hier nauwelijk bewust van te zijn.

Mijn naam is Tiesja Huizenga en met de resultaten van mijn onderzoek heb ik WWET-aanpak ontwikkeld. WWET maakt het iedereen mogelijk om met het holistische perspectief de wereld beter te begrijpen. Op mijn zolder vind je  'De tuin van Einstein', waar ik jou uitnodig om de liefde holistisch te verkennen. Het is mijn grote wens dat er in de nabije toekomst een echte 'Einstein-tuin' zal zijn!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding