OldPain2Go® chronische pijnen verminderen

 Inneryou | Peggy-Jane Carbiere
 Vijfhuizen

Verlang je naar verminderen v chronische pijnen? Je hebt alles geprobeerd, de hoop is opgegeven ooit nog van de pijnen af te komen zoals bv chronische vermoeidheid, artrose of fibromyalgie. Ik help je je pijn te verminderen.

Leven met minder pijn……..hoe is dat mogelijk als de arts een diagnose heeft gesteld en je heeft verteld dat je maar met de pijn moet leren leven, deze pijn is niet te genezen. Je hebt alles geprobeerd: pijnstillers, ontstekingsremmers, pijnverdoving, zenuwblokkades etc. en je hebt de hoop opgegeven ooit nog van de pijn af te komen. Hoe verminder je je pijn voor bijvoorbeeld diagnoses van chronische vermoeidheid, artrose of fibromyalgie?

Pijn is een alarmsignaal. Er is iets aan de hand waar je actie voor moet ondernemen. En als de juiste actie is ondernomen of als een diagnose is gesteld die nu eenmaal niet veranderd kan worden en alles is gedaan wat gedaan kan worden dan mag het pijnsignaal UIT. Het is niet meer nodig. Men zou geen oude pijn moeten hebben.

Ik help mensen die de “oude” pijn in stand houden deze op te lossen. Verlang je ook naar een leven met minder pijn of misschien zelfs pijnVRIJ? Het is NU mogelijk zonder dat de diagnose wordt opgelost.

Over Peggy-Jane Carbiere

Mijn werkwijze is wat men noemt eclectisch-integratief en houdt in dat ik bepaalde instrumenten gebruik op het moment dat ze volgens mij het meest zinvol zijn en combineer verschillende methodieken met elkaar.

Mijn visie op gezondheid is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Sommige ziektebeelden manifesteren zich lichamelijk, waarbij psychische factoren een rol spelen. Mijn missie is om zowel lichaam als psyche als één sturingsysteem te benaderen waardoor optimale veerkracht mogelijk wordt.

​Mijn bronnen van inspiratie zijn het magische universum en de verbinding die wij daarmee hebben. Door deze verbinding zijn we in staat om onze zelfhelende vermogens te gebruiken. De wetenschap dat onze mind met een bewust en onbewust deel in staat is om ons leven voor ons te regelen.

Het besef dat wijzelf de dirigent zijn in ons leven maakt dat ik met veel respect blijf leren van mensen als Steven Blake, Eugene Gendlin, Marisa Peer, Vianna Stibal, Richard Gordon, Jon Kabatt Zinn, Gary Douglas, Mireille Mettes en Donna Eden. Ieder met zijn/haar eigen methode om het bewustzijn te vergroten en een manier aan te bieden waar de mensheid haar zelfhelende vermogens leert kennen.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen en aanvullende opleidingen gevolgd. Naast mijn praktijk werk ik als job coach van mensen met een psychosociale en psychiatrische achtergrond bij RIBW-KAM in Haarlem.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding