Na een ingrijpend verlies weer in zachtheid naar je potentieel groeien.

 Praktijk voor rouw en verliesverwerking - Haarlem en Omstreken | Guy Mullens
 Haarlem

Mijn kracht is dat ik mensen kan helpen om ruimte te scheppen. Ruimte om los te laten. Ruimte die ze zelf weer mogen gaan vullen met alles wat er om vraagt om geleefd te worden.

Niets moet, niets laat zich dwingen. Jij weet de weg naar wat jou kan verlichten. Het kan onverwacht prettig zijn dat alles juist met een relatief vreemde te delen. Er is geen oordeel. Er is ruimte. Weerklank. Vertel het. Weet dat ik luister. Dat is de ontmoeting. Letterlijk: de ont-moeting.

Dat doen we tijdens een intakegesprek van maximaal een uur. Daar onderzoeken we welke vorm een traject kan aannemen en hoeveel tijd en energie jij daar voor over hebt. Dat wat je los kunt laten betekent verlichting: het zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt verplaatsen. 

Er is geen oordeel, geen doel, er is zelfs geen methode. Er is alleen ruimte. 

Over Guy Mullens

Mijn naam is Guy Mullens en ik ben, naast stervensbegeleider, ook rouw- en verliesbegeleider.
Mijn kracht is dat ik mensen kan helpen om ruimte te scheppen. Ruimte om los te laten. Ruimte die ze zelf weer mogen gaan vullen met alles wat er nog om vraagt om geleefd te worden.

De essentie van mijn werk is om mensen in zachtheid naar hun potentieel te begeleiden.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding