Leef vanuit je hart! Coaching, Healing, Channeling, Cacaoceremonies, Vrouwenbijeenkomsten

 Krista Filius Coaching | Krista Filius
 Heemstede

Leven met plezier en vanuit je hart. Je (weer) krachtig verbinden met jezelf, wie je bent, wat je wilt, waar je verlangen ligt, is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

Vaak is het lastig om dit alleen te doen. Als energetisch coach kan ik jou daarbij helpen. Ik werk vooral vanuit mijn intuïtie, mijn helderweten en heldervoelen. Door mijn afstemming op jouw en mijn gidsen kan ik je doeltreffend ondersteunen.

Ik heb verschillende sessie mogelijkheden:

  • Energetisch coachen
  • Healing
  • Channeling
  • Koffie met Krista: speedconsult van 30 minuten (online)
  • Vrouwenbijeenkomst: oa cacaoceremonies kleine groep) 

Naast gesprekken, praktische opdrachten, visualisaties en meditaties, geef ik energetische healings en channelingen. Maar bovenal bied ik jou een veilige omgeving om in jouw eigen tempo jezelf te herontdekken. Alles om de verbinding met jezelf weer krachtig te voelen en vanuit je hart te leven!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Over Krista Filius

Ik ben Krista Filius. Mijn uitgangspunt is dat als je weer verbinding voelt met jezelf en je verlangens dat je weer met plezier en vanuit je hart kan leven. Je kan zo volop tot ontwikkeling komen. Je houdt energie over en bent beter in balans.

Twintig jaar geleden werd de spirituele wereld als iets aparts gezien. Vaak eng en zweverig. Nu staan we veel meer open voor deze wereld. Denk aan de integratie van bijvoorbeeld yoga, meditatie en mindfullness in het dagelijks leven. Ik vind het fijn om mensen te laten ervaren dat de spirituele wereld niet eng is maar juist aanvullend is op ons aards bestaan. Dat het ons ondersteunt, helpt en inspireert.

In mijn werk zie je dit terug. Naast dat ik informatie en energie doorgeef van mijn gidsen en begeleiders zet ik ook mijn helderweten, heldervoelen en sterk ontwikkelde intuïtie in om je te begeleiden. De nodige dosis humor is daar zeker bij aanwezig.

Ik ben HBO afgestudeerd en een gediplomeerde loopbaancoach. Voordat ik mijn eigen bureau in 2013 startte, heb ik ruim 15 jaar zowel in de profit- als non-profit sector gewerkt. Als coach, trainer, projectmanager en als consultant in de Human Resources en Werving & Selectie.

Al deze ervaringen gebruik ik in mijn werk als healer en energetisch coach. Zo ook mijn levenservaring waarbij ik met vallen en opstaan heb geleerd om vanuit mijn hart te leven. En dat is voor mij thuiskomen!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding