Bewustwording - Spirituele Coaching- HeartMath: ademhaling en meditatie

 Praktijk voor Spirituele Psychologie | Louise Tuijt-Snippe
 Haarlem

Bewustworden van je eigen gedachten, gevoel, gedrag en patronen, dàt is waar ik je mee kan ondersteunen. Door met je te praten en je te laten ontspannen zodat jouw eventuele blokkades worden opgeruimd en jij weer je eigen balans (her)vindt!

Ik werk samen met jou aan een nieuwe balans, in welke fase van het leven dan ook. Dat doe ik vanuit een achtergrond in de psychologie die ik, door de jaren heen, heb aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van lichaamswerk, energetic healing, aromatherapie, HeartMath, Healing Arts, EFT/Tapping en EFT relatietherapie. 

  • Voor mij is het heel belangrijk om de mentale concepten vanuit de psychologie aan te vullen met meer aandacht voor gevoel en lichaam, zodat jouw nieuwe inzichten beklijven en er niet alleen over gepraat wordt maar dat ze ook daadwerkelijk worden gevoeld.

Vanuit vertrouwen en ontspanning gaan we samen op onderzoek. Dat kan door alleen te praten maar ook door een (energetische) massage of met behulp van de ademhalingstechnieken van HeartMath. Vaak is het een combinatie van alledrie.

  • Je kan ook bij mij komen zonder directe klachten maar met levensvragen als 'waarom ben ik eigenlijk op aarde', 'waarom voel ik mij zo anders' of 'ik wil gewoon lekker ontspannen'. 
  • Ik werk intuïtief, ben praktisch en nuchter in mijn adviezen. Humor is zeker ook belangrijk.

Je bent van harte welkom! Altijd! En een kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend gratis.

Over Louise Tuijt-Snippe

Nadat ik een aantal jaar had gewerkt in het bedrijfsleven ben ik met mijn man naar het buitenland gegaan. Al snel bleek het leven buiten Nederland een enorme verrijking te zijn. Een reis die uiteindelijk 15 jaar heeft geduurd.

Toen in Portugal onze tweede zoon werd geboren, leidde die ervaring tot het schrijven van een boekje: Delivering a baby in Portugal, want het bevallen ging toch iets anders dan in Nederland. Vervolgens verhuisden we naar Brazilie, waar onze dochter is geboren. Daar kwam ik in aanraking met de complementaire gezondheidszorg: iedereen staat veel dichter bij de natuur en maakt er meer gebruik van.

Daarna zijn we naar Australië verhuisd, waar we 7 jaar hebben gewoond. In Sydney ben ik weer gaan studeren en ben ik begonnen met mijn eigen praktijk als therapeut en healer. 

  • Inmiddels is het al meer dan 20 jaar mijn passie om verbanden te kunnen leggen tussen jouw body, mind en spirit. 
  • Bij mij komt de "logische en analytische wereld" samen met gevoel en spiritualiteit. 

Ondertussen woon ik alweer geruime tijd in Haarlem en zijn onze drie kinderen het huis uit. Dat is een hele nieuwe levensfase waar ik vol van geniet.

P.S. Ik schrijf elke week een blog over spirituele psychologie, stress, burn-out en allerlei andere onderwerpen gelinkt aan bewustworden en groei. Volg me op Insta of FaceBook.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding