Lichaamsbewustzijn, zang en ademhaling

 Melissa Roos Coaching | Melissa Roos
 Haarlem

Life coaching en stemcoaching voor (jong)volwassenen. Als gediplomeerd coach en professioneel zangdocente maak ik gebruik van oa ademhalingstechnieken, Rationeel Emotieve Therapie, lichaamswerk, Voice Dialogue. Ik luister, vraag, reflecteer, complimenteer, confronteer en motiveer.

We gaan samen op zoek naar wat voor jou de beste weg is richting de verandering en ondersteuning die jij nu nodig hebt. Daarbij maak je gebruik van de vaardigheden die je al hebt. We gaan samen op zoek naar (soms belemmerende) overtuigingen.

In mijn coaching ga ik altijd en alleen maar uit van maatwerk; ik kijk goed naar wie je bent en welke begeleiding bij jou past. We stellen persoonlijke doelen die bij jouw veranderwens aansluiten. Als het voor jou passend is, gebruiken we muziek, zang en/of songwriting als krachtig middel voor bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, een gezondere ademhaling, een sterkere presentatie, meer ruimte durven innemen en meer zelfvertrouwen. 

Daarnaast begeleid ik kinderen en (jong)volwassenen met dyslexie. Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond; luister- en ritmische oefeningen hebben een zeer positief effect op het verbeteren van verbeteren schrijf- en leesvaardigheden. 

Tijdens de coachsessie ontstaat en een dieper inzicht in wat er bij je speelt. Door diverse technieken krijg je een goed beeld van je eigen gedachten en overtuigingen en hoe je deze waar nodig kunt veranderen. Mail of bel voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Over Melissa Roos

Nadat ik afstudeerde aan het conservatorium ontwikkelde ik me verder als zangeres en vocalcoach. In 2017 ging ik als muziekdocent aan het werk bij de Prof Dr Gunningschool, een VSO school (voortgezet speciaal onderwijs) in Haarlem, waar ik nog steeds werk. Daar merkte ik steeds meer hoe groot mijn affiniteit met mensen en interactie met de relaties die ze hebben is. 

  • In 2020 haalde ik mijn coach/counselor diploma bij de geaccrediteerde coachopleiding van BGL. Een praktijkgerichte opleiding die me alles leerde over Rationele Emotieve Therapie (RET), Transactionele Analyse, Lichaamswerk, Voice Dialogue, Mindfullnes en Systemisch Werken. 

Als jongerencoach en docent op een middelbare school en als vocalcoach heb ik door de jaren heen veel ervaring kunnen opdoen. Ik merkte dat er veel behoefte bestaat naar een luisterend oor, iemand die de aanwezige veranderwens serieus neemt en jou hierin begeleidt. Ik zie dagelijks de vele uitdagingen waar jongeren en jongvolwassenen mee te maken hebben.

De momenten waarin iemand werkelijk ziet en voelt dat hij/zij zich los kan maken van de innerlijke worsteling en de regie kan pakken, is steeds weer prachtig om te zien.  


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding