Wanneer het leven niet meer vanzelfsprekend is...

 Praktijk voor Stervensbegeleiding - Haarlem en Omstreken | Guy Mullens
 Haarlem

De essentie van mijn werk is om mensen in zachtheid naar hun potentieel te begeleiden, in de (soms relatief korte) tijd die ze nog is gegeven. 

Je kent iemand die binnenkort zal overlijden, of je bent zelf zo iemand? Graag help ik je bij het nemen van een paar van de laatste stappen. Om het stervensproces te vergemakkelijken. Dat is iets wat ik heel graag doe, hoe vreemd dat ook mag klinken. 

  • Het gaat erom dat je achterlaat wat je niet mee hoeft te nemen. Het gaat om het delen van wat je nog wilt delen. Het gaat over zeggen wat nog gezegd moet of wil worden. Het gaat over jou, je leven en je dood. En het gaat erom hoe ik daarbij kan helpen.

Ik help je in het onderzoek naar wat je wilt zeggen. Waartoe en waar je je in deze fase van je leven geroepen voelt. Samen onderzoeken we welke vorm dit kan aannemen en hoeveel tijd en energie je erin wilt steken. Dit alles gebeurt in het eerste uur, de intake. Dan maken we een 'plan op maat'.

De uitwerking en uitvoering hiervan kan intensief en diepgaand zijn, of juist heel licht en zacht. Het kan een uur duren, maar ook weken, maanden en zelfs jaren. Alles hangt af van je wensen en capaciteiten. In het ‘nu’. Het gaat om wat je wilt achterlaten, op de dag, dagen, weken, maanden of jaren voor (en na) je overlijden.

Over Guy Mullens

Mijn naam is Guy Mullens en ik ben, naast stervensbegeleider, ook rouw- en verliesbegeleider.
Mijn kracht is dat ik mensen kan helpen om ruimte te scheppen. Ruimte om los te laten. Ruimte die ze zelf weer mogen gaan vullen met alles wat er nog om vraagt om geleefd te worden.

De essentie van mijn werk is om mensen in zachtheid naar hun potentieel te begeleiden.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding