Orthomoluculaire voedingscoaching en Matrix Kleuren Therapie

 Inspiring Health Therapy | Zoëy Heeren
 Haarlem

In onze darmen vind de overbrugging plaats van​ de voeding naar voedingstoffen, om het lichaam te voorzien van energie, herstel, afbraak en opbouw. Voeding speelt daarom een belangrijke rol voor onze gezondheid. Voeding die het lichaam niet goed om kan zetten of verteren, kan de slijmvliezen van de darmwand o.a. beschadigen. 

Als de darmwand de voeding niet meer goed kan filteren en de voedingstoffen kan opnemen komen er afvalstoffen vrij in het lichaam. Hierdoor raakt het lichaam uit balans en op langer termijn kan het lichaam of bepaalde organen uitgeput raken. Dit zorgt voor het ontstaan van de eerste fysieke klachten.

Doordat er niet meteen naar het lichaam wordt geluisterd, worden de eerste symptomen vaak over het hoofd gezien en raken we snel gewend aan deze symptomen en fysieke klachten. Door een langdurige vervuiling en uitputting van het eigen lichaam raken vaak ook andere orgaansystemen uitgeput.

Er ontstaat een ketting reactie. Pas als het functioneren wordt belemmerd trekken we aan de bel en schakelen we hulp in.Het is dus van belang om naar je eigen lichaam te gaan leren luisteren en de juiste voeding binnen te krijgen.

Klachten als: 
- Vermoeidheid, Burn-out,
- Acné
- Prikkelbare darm
- Obstipatie
- Maagklachten
- Eczeem
- Verkoudheidsklachten
- Ontstekingen
- Spier klachten
- Gewrichtsklachten
- Hoofdpijnen / migraine
- Menstruatie klachten
- Depressieve klachten
- Hormonale klachten

Met de voedselintolerantie test kan ik zien wat uw lichaam wel/niet kan verteren om daarmee de gezondheid van je darmen te herstellen en daarmee de algehele gezondheid. Daarnaast activeert de bindweefselmassage het zelfhelend vermogen.

Over Zoëy Heeren

Inspiring Health Therapy staat voor 'Het inspireren op het gebied van gezondheid'. Ik wil mensen bewust maken over hun eigen gezondheid. Ik denk dat je als mens veel zelf in de hand hebt op het gebied van gezondheid.
Hierin is het belangrijk om naar je eigen lichaam te leren luisteren. 

Ons lichaam en ons onderbewuste werken namelijk samen om ons door fysieke wijze bewust te maken. Ik geloof in de kracht van het zelfhelend vermogen die wij bezitten. Deze energie is te zien in alles om ons heen in de natuur. Deze energie zorgt voor de balans tussen opbouw en afbraak, de Yin en Yang, de zon en de maan, eb en vloed,  de energie van dag en nacht. 

Door deze te activeren door o.a. de bindweefselmassage kan er veel herstel plaatsvinden in het lichaam. Niet alleen in de darmen maar ook de balans in onze hormoonhuishouding, de algehele spijsvertering en onze energiehuishouding.

Alles is nauw verbonden met elkaar en als we het als een geheel proberen te zien in plaats van alleen het "zichtbare" kunnen we onszelf op een hoger niveau brengen.​​

Ik werk vanuit de rug-reflexzones. De rug is namelijk de spiegel van het menselijk welzijn. Hierin is af te lezen hoe het met iemand fysieke en geestelijke gezondheid is gesteld. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding