YouLife - Orthomoleculaire Therapie en Hormoon Coaching

 YouLife | Tessa Lutgert - van der Sommen
 Haarlem

Orthomoleculaire therapie houdt in dat er wordt gekeken naar de juiste bouwstoffen die het lichaam nodig heeft. Wanneer er disbalans optreedt, wordt kunnen er klachten ontstaan. De therapie zorgt ervoor dat het lichaam wordt gevoed met de juiste ingredienten om optimaal te kunnen functioneren en gezondheidsklachten te verhelpen. 

Er wordt gekeken naar waar deze klachten vandaan komen en vervolgens wordt de balans in het lichaam hersteld. Omdat de darmgezondheid essentieel is voor een goed functionerend gezond lichaam, een gezonde mind en een significante rol speelt in de aanmaak van hormonen, vormt deze in mijn aanpak altijd de basis. Ook kan er uitgebreid onderzoek worden gedaan middels bloed, feces of speekseltesten. 

Het gehele spijsverteringskanaal wordt onder de loep genomen en we gaan het lichaam vervolgens voeden met wat het nodig heeft. Dit houdt in de juiste voeding, beweging, slaap en ontspanning, maar ook de mindset en gedachten behoren tot het voeden van het lichaam.

Omdat ieder persoon en ieder lichaam uniek is, is een persoonlijke aanpak en behandeling een vereiste om een optimaal resultaat te behalen!

Over Tessa Lutgert - van der Sommen

Tessa Lutgert - van der Sommen is orthomoleculair therapeut en hormooncoach.

Een aantal jaar geleden besloot Tessa om de financiele sector te verlaten en haar passie voor gezondheid achterna te gaan. Ze dook in de wereld van orthomoleculaire therapie en hormooncoaching met een focus op de darmen en hormonen. Tot op de dag van vandaag voelt het als de beste beslissing ooit en heeft ze van haar passie haar werk kunnen maken in haar eigen praktijk YouLife!

Tessa kijkt naar de individuele behoefte van iedere client en waar hij/zij en het lichaam behoefte aan hebben. Ze helpt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken en te vertrouwen op de kracht van de natuur.  

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding