Herstel jouw energie met Kundalini Yoga, Sat Nam Rasayan® en massages

 Devotional Light | Anna Chiara Devoti
 Haarlem

Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Kundalini Yoga wordt de yoga van Bewustzijn genoemd. Het helpt je om je ware zelf te ontdekken, het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. Om dit te bereiken, wordt er in Kundalini Yoga gebruik gemaakt van lichamelijke oefeningen (kriya’s), meditaties, mantra’s zingen en ademhalingstechnieken. Iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, kan van deze vorm van yoga profiteren.

Sat Nam Rasayan® behandelingen:

In de yoga-traditie betekent “genezen” het bereiken van een staat van welzijn, harmonie en evenwicht. Sat Nam Rasayan® maakt het mogelijk voor de behandelaar om in een diepe meditatieve staat van bewustzijn te komen. Tijdens deze staat van diepe meditatie – Shuniya – lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaan de wijzigingen van het fysieke, mentale en emotionele systeem. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Het doel is om jou te helpen om jouw innerlijk evenwicht te werkrijgen zodat de kracht - die zit in jezelf - van de zelfgenezing weer kan werken.

  • Je kan meer informatie op mijn website vinden, en je kan mij ook altijd bellen, appen of mailen.

Over Anna Chiara Devoti

Ik ben Anna Chiara Devoti – mijn spirituele naam is Sarab Daman Kaur – en ik kom uit Italië waar ik in 2008 begonnen ben met Kundalini Yoga.

Het was vanaf de eerste les een echte Ervaring! Deze vorm van yoga heeft, naast het verder verbeteren van mijn fysieke conditie (ik heb eerder in 2004 een ernistg motorongeluk gehad), ook mijn systeem van bewustzijn en emotionaliteit geraakt. Ik voelde mij “thuis” en ik had meteen het gevoel dat ik er bij hoorde. 

In dat zelfde jaar ben ik ook begonnen met de opleiding van Sat Nam Rasayan® healing. De twee niveaus heb ik in 2014 afgerond. Leren om mensen te kunnen helpen door in een diepe maar bewuste staat van meditatie te gaan en tegelijkertijd alles wat je voelt door de verbinding met het energieveld van de persoon waar te nemen: dat was ook een bijzondere Ervaring! En het is dat nog steeds als ik een behandeling geef.

  • In juni 2018 ben ik gestart met de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training, Level 1, bij Yoga Lifestyle Studio Ibiza. Ik heb deze begin november 2018 afgerond. 

Naast het geven van Sat Nam Rasayan® healing, geef ik ook ontspanningsmassages. Nu ben ik bezig met een cursus “Energetische massages” om door te gaan met mijn ontwikkeling.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding