Raja Yoga lessen, yoga buiten en persoonlijke yogaserie op maat

 Raja Yoga, meer dan alleen yoga | Nienke Trap
 Bloemendaal

Raja yoga is een vorm van klassieke yoga uit de Himalaya’s. De duizenden jaren oude kennis en wijsheid van de Raja yoga is nog springlevend!  Steeds opnieuw verbinding maken met je diepste kern, dat is waar het om gaat in de Raja yoga.

Het doel van Raja yoga is het tot rust brengen van je geest. Om dat te realiseren doen we niet alleen fysieke oefeningen (asana's) maar ook ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning. Het beoefenen van yoga draagt bij aan een positieve levensbenadering die je helpt om de beste versie van jezelf te worden. In deze yogavorm werk je aan de relatie met jezelf. Samen gaan we op zoek naar wat goed voelt voor jou. De bewegingen die we doen zorgen voor ontspanning van je lichaam en je geest. Stress en vermoeidheid laat je los. Na afloop ervaar je meer innerlijke rust. 

Als docent wil ik:

  • Aan elke cursist de ruimte bieden om op je eigen niveau mee te doen
  • Je ondersteunen in het leren bewaken van je eigen grenzen
  • Een prettige ontspannen lesomgeving bieden waar je jezelf kunt zijn
  • Je helpen om een positieve en vriendelijke houding naar jezelf toe aan te nemen
  • Je laten zien hoe yoga kan zorgen voor meer ontspanning in je dagelijks leven

Ik geef les op dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in Yogastudio de Bloementuin, St. Jorisveld 1 in Haarlem. Ook geef ik les in sportschool 't Klaslokaal in Bloemendaal en in de zomer buiten op het cricketveld in Bloemendaal.

Over Nienke Trap

Sinds 1995 doe ik yoga. Alle mogelijke yogavormen, van hatha tot kundalini, van yin tot critical alignment heb ik beoefend.

In Rishikesh kreeg ik les van een guru, in Thailand van monniken in een boeddhistisch klooster en ook in Nederland heb ik jarenlang lessen gevolgd bij o.a. Vivienne Deddes, Nicole Bannenberg en Yvonne Dekker. Uit alle tradities heb ik wijsheid en waardevolle kennis mogen opdoen. Yoga werd in de loop van de tijd steeds belangrijker voor me. Daarom heb ik uiteindelijk de stap gezet om een yoga docentenopleiding te volgen bij Annemiek Latour.

Nu geef ik Raja yoga in Yogacentrum de Bloementuin, St. Jorisveld 1 in Haarlem. Als je interesse hebt in een proefles, stuur me dan even een mailtje. Je bent van harte welkom. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding